Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

20.10.2017

Renault Trucks tilføjer en automatiseret gearkasse, Optidriver Xtended, til C- og K-serien

Optidriver Xtended med krybegear

Renault Trucks tilføjer en automatiseret gearkasse, Optidriver Xtended, til C- og K-serien, udstyret med krybegear. Dette gør det muligt for kunder, der arbejder under hårde driftsforhold, at få mulighed for at bruge et eller to ekstra lave startgear i C og K-lastbilerne.

Renault Trucks C og K anlægs- og entreprenørlastbiler kan nu udstyres med en automatiseret gearkasse med ekstra lavt startgear, Optidriver Xtended. Afhængigt af behov kan kunderne vælge et eller to ekstra lave startgear. Disse giver chauffører mulighed for at køre ved meget lave hastigheder (mellem 0,7 og 2 km/t) med stor sikkerhed og præcision.

Optidriver Xtended forbedrer kørekomforten og lastbilens manøvreevne under vanskelige kørselsforhold, og gør det lettere at starte kørsel på bakker og/eller fuldt lastede igangsætninger. Optidriver Xtended reducerer desuden driftsomkostningerne for kunderne, da der er mindre belastning på koblingen og levetiden dermed forlænges.

En 13-trins version med Over Drive* anbefales til kunder, der arbejder inden for bygge- og anlægssektoren, ved blokvognstransport med over 80 tons last samt til arbejdsopgaver, der kræver konstant, langsom kørsel, som for eksempel grus/saltspredere og fejemaskiner. En 14-trins version leveres med Direct Drive og Over Drive*, der kun er tilgængelig på køretøjer med all wheel drive (AWD). Disse er designet til at imødekomme de ekstreme krav i stenbrud, miner, skove og i olie og gas industrien.

* Direct Drive: Udveksling i højeste gear er 1:1 og ved Over Drive er udveksling i højeste gear 1: 0,79.