Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

07.05.2019

Renault Trucks styrker kompetencerne i Taastrup

Ny salgsansvarlig i Taastrup

Renault Trucks styrker salgsafdelingen i Taastrup med kompetence fra branchen. 1. maj 2019 blev Renault Trucks’ salgsteam styrket med en ny medarbejder. Under ledelse af salgschef Claus Rieland skal Jan Siekierski varetage salget af Renault Trucks LCV og lastbiler op til 26 tons.

Jan vil primært arbejde fra Volvo Truck Center Danmark A/S i Taastrup samt Hillerød og være i kontakt med nuværende og nye kunder i Københavnsområdet og Nordsjælland.

Jan er 35 år og bor i Bagsværd. Han har 13 års erfaring i bilbranchen, blandt andet som produktspecialist på Renault Z.E program (Zero Emission), senest hos Autohuset Vestergaard A/S i Nærum som Brand Manager på Renault.

”Jeg har i mange år ønsket at arbejde med kanvasbaseret salg, med udgangspunkt i god og solid kundebetjening kan jeg udvikle mine kompetencer og samtidig bruge min store erfaring fra branchen. Jeg glæder mig til at samarbejde med kunder og kollegaer i Københavnsområdet og Nordsjælland”, udtaler Jan.