Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

12.12.2019

Renault Trucks lancerer 2020 versionen af langdistanceserien.

Renault Trucks T og T High model 2020: Kørselskomfort og reduceret brændstofforbrug

Renault Trucks lancerer 2020 versionen af langdistanceserien. T og T High er nu endnu mere brændstofeffektive og kørselskomforten er i højsædet.

Førsteklasses finish til forbedret kørselskomfort

Interiøret i Renault Trucks T førerhuset har nye, førsteklasses detaljer med sæder i stof, to chauffør armlæn og læderrat som standard. For perfekt kørselskomfort er en trevejs justerbar ratsøjle monteret som standard. T-seriens lasbiler har karbonfarvet instrumentbord, aluminiumsgreb og metaldørtærskel. 2020 versionen har desuden nye opbevaringsrum med stor volumen (221 liter), som fås som ekstraudstyr.

Udvendigt kan kølergrill og sidespejle stadig tilpasses i blank sort eller orange, som fås som ekstraudstyr i Renault Trucks T og T High.2020 modeller.

Roadpad+ er ekstraudstyr på T og T High. Den fungerer som en on-board assistent, der gør det muligt for chaufføren at lytte til musik, bruge håndfrie telefoner og manøvrere sikkert takket være bak- og sidekameraer. Med Roadpad+ får chaufføren en lastvognsspecifik navigation fra et satnav-system.

Nedsat brændstofforbrug og CO2-emissioner

Renault Trucks’ langdistance-serie er udstyret med DTI 11 og DTI 13 Euro 6 Step D-motorer. De er både brændstofeffektive og miljøvenlige og giver en reduktion på 3% i brændstofforbrug og CO²-emission sammenlignet med den foregående generation.