Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


10.09.2014

RENAULT TRUCKS PRÆSENTERER DET MEST MODERNE PRODUKTPROGRAM PÅ IAA 2014

I Hannover præsenterer Renault Trucks deres moderne produktprogram fra den 25. september til den 2. oktober

Renault Trucks præsenterer markedets mest omfattende og moderne produktprogram på den internationale biludstilling, IAA 2014, som afholdes i Hannover fra den 25. september til den 2. oktober. Serien strækker sig fra den nye Renault Master (2,8 t) til Renault Trucks K (120 t tilladt vogntogsvægt) og har fokus på effektivitet, rentabilitet og robusthed. Køretøjerne udstilles i hall 17, stand A05.

Fra den 25. september til den 2. oktober 2014 udstiller Renault Trucks på IAA hele sit produktprogram, der blev fornyet i 2013 og er designet til at stille et perfekt, robust og effektivt redskab til kundernes rådighed og støtte dem i deres arbejde.

På standen fokuserer Renault Trucks på sine løsninger til at opnå lavere brændstofforbrug og derved højere rentabilitet for køretøjerne, design, Optifleet vognparkstyring samt kurser i brændstoføkonomisk kørsel.

Renault Trucks præsenterer også på sin stand for første gang et laboratoriekøretøjskoncept med et løsningsbud på, hvordan brændstofforbruget kan formindskes yderligere i fremtiden.

Udstillede køretøjer:
( Køretøjer med * forhandles i Danmark )