Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

12.12.2019

Renault Trucks D og D Wide model 2020: Nyt arbejdsmiljø og større effektivitet

Nyt interiørdesign for øget komfort og nyt sikkerhedsudstyr

Renault Trucks lancerer nu 2020 distributionsserien. D og D Wide er udstyret med et nyt ergonomisk og komfortabelt interiørdesign, sikkerhedsfunktioner og aerodynamisk udstyr. De nye versioner af Renault Trucks’ distributionskøretøjer er 100% forbundet.

Nyt interiørdesign for øget komfort

Renault Trucks har forbedret indretningen af D- og D Wide-modellerne. 2020-versionerne har et re-designet instrumentbord med nyt rat og et nyt sort / hvid instrumentpanel.
For at gøre det lettere for chaufføren, er der tilføjet en holder til tablets, en holder til en anden smartphone samt to USB-C-porte. Lastbilerne leveres også med ny radio, der er kompatibel med DAB+.
Som ekstraudstyr tilbyder Renault Trucks sin komfortpakke, der giver øget komfort. Komfortpakken inkluderer læderrat, førersæde med sidestøtte, ekstra opbevaringsrum, en ekstra smartphoneholder og soltag (kun til D Wide).

Nyt udstyr til øget sikkerhed

Renault Trucks D og D Wide er som standard udstyret med adaptiv cruise control (ACC). ACC opretholder en sikker afstand til køretøjet foran ved automatisk at justere acceleration og bremsning for større sikkerhed, mere jævn kørsel og reducerer træthed hos chaufføren. For bedre synlighed fås Renault Trucks D og D Wide med LED baglygter som ekstraudstyr.

Renault Trucks tilbyder desuden sikkerhedspakken, der inkluderer LED baglygter, hill start aid, en passagerdør med bundrude, og baksensor for at forbedre sikkerheden for de bløde trafikanter.

Forbundne lastbiler for forøget produktivitet

Renault Trucks dieselkøretøjer er udstyret med Euro 6 Step D motorer, der er både brændstofeffektive og miljøvenlige.  For yderligere at øge køretøjets effektivitet og produktivitet er Renault Trucks D-serie modeller forbundne som standard (TGW 4G). De er dermed kompatible med Optifleet, Renault Trucks’ flådestyringssystem. Med Optifleet styres aktiviteterne i realtid, hvilket betyder, at de hovedparten af forbruget kan kontrolleres fuldt ud. Flådeadministratorer kan måle brændstofforbruget på deres køretøjer med Optifleet Check og lokalisere dem i realtid med Optifleet Map.

For maksimal produktivitet tilbyder Renault Trucks sin Fuel Eco pakke som ekstraudstyr, der inkluderer en justerbar tagspoiler, spærret effekttilstand, automatisk motorstop efter tre minutter, Optiroll friløbsfunktion (på D Wide), optimeret Fuel Eco gearkassesoftware (på D Wide) og en variabel luftkompressor (på DTI 11-motorer).

Renault Trucks D og D Wide E motorer er kompatible med XTL syntetisk brændstof og biodiesel. 2020-modellerne fås også i naturgas (D Wide CNG) og 100% eldrevne (D og D Wide Z.E.) versioner sidst på året.