Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

11.09.2017

Renault T 380 6x2 til Brejnholts Tømmerhandel A/S

Brejnholts Tømmerhandel A/S i Aarhus har fået leveret en Renault T 380 med lad og kran.

Lastvognen er leveret med 380 hk motor, 11-liters motor, 9 ton foraksel, 3. aksel er hæve/styrbar. Bilen er med Optidriver automatgearkasse, Optibrake motorbremse, sikkerhedspakke, aircondition, navigation/bakkamera og luftaffjedret førerhus.

Derudover er bilen udstyret med brændstofpakke med optimeret gearskifteprogram, til- og frakobling af kompressor, automatisk stop af motoren og Renault Trucks’ flådestyringssystem Optifleet.

Brejnholts Tømmerhandel A/S skal benytte bilen til levering af byggematerialer til byggepladser og private kunder. Derfor er der lagt meget vægt på opbygningen af bilen.

Bilen er opbygget med en HIAB HiDuo 258 EP-5 kran med 7,5 m lad opbygget efter kundens behov. Alt stål er galvaniseret for lang levetid og minimal vedligeholdelse. Kran og opbygning er leveret af SAWO, Holstebro

Volvo Truck Center Viborg har stået for leveringen samt montering af navigation, bakkamera og lys.