Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

30.05.2013

NYT SAMARBEJDE MED MAGNUSSEN RACING EXPERIENCE

Renault Trucks har indgået et samarbejde med Le Mans racerkører Jan Magnussen

NYT SAMARBEJDE MED MAGNUSSEN RACING EXPERIENCE

Racerkøreren Jan Magnussen har for nylig startet sit eget racer- og eventteam ‘Magnussen Racing Experience’ og har i den anledning indgået en samarbejdsaftale med Renault Trucks i Danmark. I aftalen indgår bl.a., at racerteamet skal køre deres trailer rund med en toakslet Renault Magnum 480 DXI13.

Magnussen Racing Experience skal i første omgang konkurrere i Danish Thundersport Championship, også kendt som DTC.

Renault Magnum trækkeren skal folieres i Magnussen Racing Experience’s letgenkendelige design og vil blive brugt til at transportere traileren med racerbilerne, køkken, sovepladser og andet udstyr rundt i landet til løbene.

Den nyansatte Renault salgs- og produktspecialist hos Volvo Group Trucks Danmark A/S Brian Jensen udtaler ”Denne aftale går fantastisk godt i spænd med Renault Trucks lange engagement inden for både truck og bil racing.”

Jan Magnussen er også rigtig glad for samarbejdet: ”Renault Trucks kom os til undsætning lige på målstregen med en fantastisk trækker, som bliver en essentiel del af teamet.”

I weekenden var Magnussen Racing Experience for første gang i aktion i DTC på Padborg Park og det endte med en flot førsteplads.

Læs mere om Danish Thundersport Championship (DTC) her: http://www.dtc-net.dk/

Læs mere om Magnussen Racing Experience her: http://janmagnussen.dk/

 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Marie-Louise Heidelberg, tlf. +45 41 39 32 16, e-mail marie-louise.heidelberg@renault-trucks.com