Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

04.12.2015

LMT Transport forbedrer brændstoføkonomien

Renault Trucks nye T-serie passer perfekt ind i vores transportstrategi

”Hos LMT Transport kender vi ikke morgendagens transportopgaver i detaljer, og den ene dag ligner ikke den anden. Den udfordring og spænding er chaufførernes og min hverdag. Transportopgaverne tikker ind i løbet af dagen, og vi sammensætter den mest effektive transportlogistik ud fra vores lastbilers aktuelle placering, deres videre rute og ledige kapacitet på ladet. Det er et puslespil, som skal gå op hver dag.

I dag har vi 14 køretøjer i daglig drift i hele Danmark, og tillige har vi svipture til udlandet med hastegods. Vi er vokset med kundernes ønsker og behov, og vi lægger stor vægt på god service og kundernes tilfredshed. Vi udfører effektive og hurtige transporter fra dør til dør. Det er vores ekspertise - ingen omlæsning er nødvendig – bare af sted. Det skåner godset og reducerer transportskader til et minimum.

Renault lastbiler passer godt ind i vores forretningskoncept. De er driftsikre og har lave driftsomkostninger. Ikke mindst brændstoføkonomien har vi positive erfaringer med. Vi opgør brændstoføkonomien for hvert enkelt køretøj hver måned og informerer chaufførerne om deres resultater. Og fra årets begyndelse til nu har vores tre nye Renault T-modeller præsteret flot. Hele 3,5 til 6 procent bedre brændstoføkonomi end virksomhedens tidligere Renault Premium lastbiler og hele 8,1 procent bedre end en ny model fra et konkurrerende mærke i vognparken. Da vores lastbiler i gennemsnit kører mere end 100.000 kilometer om året, er der mange penge at spare”.

Adm. direktør Jesper Kjærsgaard, LMT Transport

LMT Transport
Faxevej, Hedensted
Etableret: 1981 af Anne Marie og Aage Kjærsgaard
Transportopgaver: stykgods og kurertjeneste.
Antal medarbejdere: 16
Antal køretøjer: 14 - blandt andet 3 nye Renault T-serie
2 stk.  to-akslede forvogne 380 hk og 1 stk. tre-akslet trækker 430 hk.