Nyheder


 

25.04.2017

Flot dansk deltagelse i RTEC finale i Lyon

RTEC-Team Padborg repræsenterer Danmark

RTEC-Team Padborg blev nordisk mester i Renault Trucks’ store eftermarkedskonkurrence RTEC og skal til maj repræsentere de rødhvide farver i den globale finale i Lyon.

Det danske RTEC-hold fra Skifter Lastbil A/S i Padborg, løb med sejren i det nordiske opgør om at komme med til den store globale finale, der afholdes i Renault Trucks’ hovedsæde til maj i Lyon, Frankrig. I 3. runde var der kun et andet dansk hold, Aabenraa 1, også fra Skifter Lastbil A/S, som kunne matche holdet fra Padborg. Begge danske hold havde svaret rigtigt på samtlige spørgsmål. Det var derfor tiden, som blev den afgørende faktor.

«Vi er meget stolte over vores medarbejderes høje kompetenceniveau og glæder os til finalen, hvor vi skal dyste om at blive verdens bedste Renault Trucks servicemarkedsteam», udtaler Skifter Lastbil A/S’ direktør Morten Lund.

Jan Egegaard Jensen, kompetenceudviklingschef hos Renault Trucks Danmark, er også stolt. ”Vi har et fantastisk netværk i Danmark med 20 serviceværksteder, hvor vi konstant udvikler vores medarbejderes tekniske evner, kendskab til Renault Trucks’ værktøjer og procedurer samt deres tilgang til kunderelationen. Vores forhandleres høje krav til kvalitet og ekspertise giver os nu adgang til at konkurrere blandt de bedste på globalt plan. Det er vi meget stolte over”.

De 24 bedste hold i verden, der går videre til finalen i Lyon i maj, skal deltage i en praktisk prøve i realistiske værkstedsomgivelser.Formålet med RTEC (der står for Road To Excellence Championship) er yderligere at udvikle kompetencerne inden for Renault Trucks’ autoriserede netværk og ikke mindst fremhæve den høje ekspertise, der findes blandt medarbejderne. Udover chancen for at blive verdens bedste Renault Trucks servicemarkedsteam, så er det også en unik mulighed for at udveksle erfaringer på tværs af landegrænser.