Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

21.12.2018

Dakar 2019: stormer klitterne i Peru

Inden den 41. udgave af Dakarløbet er det tjekkiske team MKR helt parat til dette enestående rally, som afholdes fra 6. til 17. januar 2019 i Peru.

Med tre deltagende lastbiler, en Renault Sherpa og to Renault Trucks K520, satser MKR-teamet stærkt på at få en plads på vinderskamlen.

I år vil der være hård konkurrence på en strækning, der med garanti byder på spænding og udfordringer for holdene. Løbet starter og slutter i Perus navnkundige hovedstad, Lima. I dette 100 % peruvianske rallys program er der 3 konkurrencezoner over en strækning på 5000 km, hvoraf 3000 km skal køres i klitterne ved Ica.

MKR-teamet kan sætte sin lid til, at de robuste Renault Trucks lastbiler overvinder de krævende sandveje i den peruvianske ørken. I kombination med rallykørernes navigationsteknik og -præcision kan de derfor sikkert give sig i kast med dette løb.

Renault Trucks ønsker MKR-teamet held og lykke!