Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

06.05.2019

Renault Trucks præsenterer den nye Eksklusive Red EDITION

Renault Trucks lancerer nu ny Master. Master Red EDITION. Denne specialudstyrede udgave er tilgængelig i både diesel- og elektriske versioner. Master Red EDITION har nyt kølergitter, nyt interiør, nye motorer og nye chauffør-assistance systemer.

Med lanceringen af den nye Master følger et mere robust look med et stærkere design, et komplet nyt, moderniseret interiør, et re-designet instrumentpanel og funktionelle ergonomiske opbevaringsrum. Den nye Renault Master er også udstyret med nye chauffør-assistance systemer, herunder AEBS (automatisk nødbremse), sidevind assistent, permanent udsyn bagved, advarsel mod blinde vinkler og front/bak parkeringshjælp.

Modelprogrammet indeholder seks nye Euro 6d-temp og Euro VI dieselmotorer fra 130 hk til 180 hk / 400 Nm samt en elektrisk 57 kW motor. Samtlige dieselmotorer er udstyret med Twin-Turbo teknologi, der kombinerer lave omdrejninger med høj effekt for optimal kørsel. Brændstofforbruget kan derfor reduceres med op til 1 liter/100 km.

Master Red EDITION, Renault Trucks’ eksklusive model
Red EDITION er tilgængelig som varevogn, chassis samt platformchassis. Renault Trucks Master Red EDITION er som standard udstyret med en ny 150 hk / 385 Nm Euro 6d-temp motor. 
Master Red EDITION har også som standard monteret et stærkt og elegant kromkølergitter, der perfekt matcher de nye LED kørelys.

Indvendigt er sæderne beklædt med nyt stof, kromknapper til styring af air condition samt en ny, sort og krombelagt gearknap, der følger designets harmoniske og moderne linjer. 
Master Red EDITION er udstyret med et udtræksbord til arbejds- og fritidsbrug og en handskerumsskuffe, der forøger opbevaringspladsen. Som standard er der desuden trådløs smartphone oplader.

Master Red EDITION har som standard nyt udstyr til forbedring af kørekomforten og sikkerheden (air condition, fartpilot og hastighedsbegrænser, automatisk tænd-sluk for kørelys og vinduesviskerne) samt nye funktioner, herunder en USB Bluetooth radio, sidevind assistent og en foldbar to-knaps nøgle.

Diverse ekstraudstyr er tilgængelig:
- AEBS automatisk nødbremse.
- Permanent udsyn bag: en skærm tilsluttet et kamera på bagsiden af bilen gør det muligt for chaufføren at se bagved bilen 
- Parkeringsassistance: en radar på forsiden supplerer den bagerste radar med et kamera for nem manøvrering,
- Advarsel mod blinde vinkler: et lys i sidespejlene advarer om tilstedeværelsen af et køretøj i chaufførens blinde vinkel. 
- Ekstra sikkerhedslåse på bag- og sidedøre for at øge sikkerheden i lastområdet
- Et Medianav 4 multimediesystem: 7” multi-touch skærm med Androïd AutoTM og Apple CarPlayTM, der gør det muligt at bruge telefonapps under kørslen

Red EDITION lanceringsmodellen styrker Renault Trucks’ position i det lette segment. Den franske producent har haft konstant vækst i dette segment med en omsætning på over 10% om året i løbet af de sidste fire år. 
Renault Trucks tilbyder ekspertise og know how via salgs – og servicesteder til fagfolk, fra håndværkere til transportvirksomheder.

Renault Trucks har et komplet modelprogram fra 3,5 t til 26 t diesel og elektriske køretøjer. (Renault Master, Renault Trucks D and D Wide).