Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

11.04.2014

Renault Master som erstatningsbil hos Volvo Truck Center

Volvo Truck Center i Aalborg og Taastrup tilbyder nu erstatningsbiler af typen Renault Master til en favorabel lejepris.

Volvo Truck Center i Aalborg og Taastrup har valgt at tilbyde udlejning af Renault Master 125HK til deres kunder. Varevognene kan lejes til 375,- pr. døgn, hvilket gør det til en favorabel aftale for interesserede kunder. ”Det glæder os at kunne tilbyde vores nye varevognskunder denne mulighed for bedre at kunne passe deres forretning, mens deres bil bliver serviceret på vores værksted.” udtaler Jens Egeskov, Servicemarkedsdirektør for Volvo Truck Center Danmark og fortsætter ”Vi ser frem til at få mulighed for at kombinere vores høje værkstedsstandard med denne ekstra service, og er naturligvis klar til at udvide ordningen til vores øvrige filialer, hvis behovet opstår.”

”Vi er glade for at Volvo Truck Center har valgt netop Renault Master som erstatningsbiler i denne servicemindede ordning” udtaler Claus Rieland, Sales Manager for Renault Trucks