Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

28.05.2013

Et helt nyt program med store ambitioner

Renault Trucks nye produktprogram vil blive afsløret den 11. juni 2013 i Lyon.

Et helt nyt program MED STORE AMBITIONER

Den 11. juni 2013 vil Renault Trucks afsløre sit komplet fornyede produktprogram i Lyon, Frankrig. Der er blevet lagt betydelige ressourcer i at kunne tilbyde kunderne disse nye lastvogne med en ekstremt høj grad af pålidelighed, et effektivt design og Euro VI motorer. Produkterne har således været under udvikling i syv år, hvor de har været underlagt en lang række gennemgribende kvalitetstest. Nu er lastvognene, der har til hovedformål at hjælpe kunderne med at styre deres omkostninger, endelig klar til lancering. Med dette nye produktprogram samt support fra Volvo Group, har Renault Trucks alt, hvad der skal til for at vinde nye kunder og øge markedsandelen.

Et selvsikkert design

Udformningen af ​​de nye produkter fra Renault Trucks er beregnet til at opnå effektivitet. Designerne har valgt at fokusere på, at lastbilen skal fungere som et redskab, der skal gøre det muligt for vognmændene at udføre deres opgaver så effektivt som muligt. Målsætningen om at spare brændstof har også været en vigtig del af bilens design fra starten, hvilket har resulteret i at lastvognens aerodynamik er blevet udviklet for at opnå den mindst mulige luftmodstand.

Et helt nyt program med store ambitionerPålidelige, højtydende Euro VI motorer

Alle de nye køretøjer er blevet udstyret med Euro VI-motorer. I udviklingen af den nye generation af motorer har Renault Trucks taget udgangspunkt i Euro V blokke, der er anerkendt for deres pålidelighed og ydeevne, og har herefter foretaget de nødvendige tilpasninger for at møde Euro VI-standarden, som bliver obligatorisk den 1. januar 2014.

Et helt nyt program med store ambitionerMillioner af kilometer tilbagelagt for at teste kvaliteten

Som en del af udviklingsprocessen for de nye køretøjer, gennemførte Renault Trucks de strengeste kvalitetstests nogensinde. Fra 2008 har 300 køretøjer kørt tilsammen 10 millioner kilometer i prøvekørsler og gennemgået fem millioner timer på testbænke i temperaturer fra -40 ° til +60 °.

Der er også anvendt computerassisteret design teknologi i udviklingen, som har gjort det muligt at foretage detaljerede beregninger for alle lastvognens komponenter, i simulationer af hvordan bilen vil blive brugt i almindeligt operationelle eller ekstreme situationer. Disse metoder er sammenlignelige med bilindustriens højeste standarder, og har gjort det muligt at gennemføre udtømmende tests for at sikre, at de opsatte specifikationer er nået.

Et helt nyt program med store ambitionerRenault Trucks besluttede også at arbejde tæt sammen med kunderne. Således blev 50 internationale kunder inviteret til at teste bilerne og give feedback, som gjorde, at man kunne træffe de rette valg, i en løbende proces, der strakte sig fra at definere de første specifikationer til at testkøre lastvognene under faktiske driftsforhold. Ved udgangen af ​​testperioden, havde disse således pilotkunder kørt 2 millioner kilometer i testkørsler.

Et helt nyt program med store ambitionerFornyet produktionsapparat

Renault Trucks' produktionsapparat er stort set blevet fornyet for at producere det nye produktprogram.

Renault Trucks er en del af Volvo Group koncernen, som fuldt ud støtter op om og har investeret i dette produktprogram og de produktions ressourcer, der kræves. Denne nye organisation vil gøre det muligt for Renault Trucks at udvide sin geografiske dækning ved at øge antallet af sine salgs-og service forretninger med 30-40 % på visse markeder. Med denne nye serie af køretøjer og opbakning fra en global koncern, er Renault Trucks fuldt udstyret til at vinde nye kunder og øge markedsandelen.

Det nye Renault Trucks produktprogram, som er fokuseret på omkostningseffektivitet, pålidelighed og stolthed, vil blive afsløret den 11. juni 2013 i Lyon.

Nøgletal for det nye produktprogram fra Renault Trucks (langturstransport, bygge- og anlæg samt distribution):

  • 2 milliarder euro investeret
  • 7 års udvikling
  • 5.000 personer involveret
  • 50 internationale kunder involveret i udformningen af mål specifikationerne
  • 500 lastvogne er allerede produceret, inklusiv 300 brugt til testkørsel
  • 5 millioner timer på testbænk
  • 10 millioner kilometer tilbagelagt

 

Renault Trucks nye produktprogram vil blive afsløret den 11. juni 2013 i Lyon.