Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

03.12.2020

Renault Trucks udvider serien af eldrevne lastbiler

Renault Trucks Z.E. modeller

Renault Trucks udvider sin serie af eldrevne lastbiler for at hjælpe sine kunder med at fremskynde deres overgang til ren energi. Der er et bredere udvalg af batterier til mellemstore elbiler: Renault Trucks D og D Wide Z.E kan nu rumme 66 kWh batteripakker. Desuden er Renault Trucks Master Z.E. netop frigivet i en 3500 kg model.

Køretøjerne i Renault Trucks Z.E. er støjfri og forurener ikke. De giver adgang til byområder, selv dem med strenge miljørestriktioner. For at hjælpe transportvirksomhederne med at skifte til el kan Renault Trucks fuldelektriske køretøjer tilpasses fra 3,1 til 26 tons totalvægt med en rækkevidde på op til 400 km.

Renault Trucks D og D Wide Z.E. har nu 66 kWh batterier

Batterierne er en af de mest kostbare ting på en elektrisk lastbil. I stedet for systematisk at inkludere det maksimale driftsområde, foretrækker Renault Trucks at tilbyde sine kunder det modeludvalg, som de har brug for. Denne løsning er skræddersyet til kundernes krav, vedligeholder nyttelasten og sikrer, at deres forretning forbliver konkurrencedygtig.

Renault Trucks D og D Wide Z.E kommer nu med et udvalg af driftsområder. Tidligere var de begrænset til 50 kWh. Nu kan de udstyres med 66 kWh lithium-ion-batterier. Kunderne kan vælge mellem fem forskellige konfigurationer op til maksimalt seks 66 kWh batteripakker til Renault Trucks D Z.E., hvilket giver en rækkevidde på op til 400 km.

Renault Trucks Master Z.E. er netop kommet i en 3,5 ton model

Renault Trucks udvider sin Master Z.E. tilbud. Lastbilen kan nu bestilles med en 3,5 ton totalvægt sammenlignet med de hidtidige 3,1 tons. Trods en ekstra nyttelast på 400 kg tilbyder Renault Trucks Master Z.E. stadig en reel rækkevidde på 120 km og kan oplades fuldt ud på kun seks timer.

3,1 ton modellerne kan fås i to varianter (varevogn og platformchassis) i tre forskellige længder (L1, L2, L3) og to højder (H1, H2). 3,5 ton varevognsversionen er allerede på markedet.

3,5 ton Renault Trucks Master Z.E. el-varebilen vil snart være tilgængelig som et platformchassis eller som almindeligt chassis, der giver mulighed for en lang række opbygninger såsom tipvogn eller med transportkasse og lift.

Renault Trucks Z.E. seriens tekniske specifikationer

Renault Trucks Master Z.E.

- Samlet totalvægt 3,1 til 3,5 ton
- 57 kW elmotor
- Maksimalt drejningsmoment: 225 Nm
- Maksimal hastighed: 100 km / t
- Energilagring: 33 kWh lithium-ion-batterier
- Rækkevidde på NEDC
-cyklus: 200 km
- Rækkevidde i realistiske omgivelser: op til 120 km
- Oplader 7 kW vekselstrøm

Renault Trucks D Z.E. *
- Samlet totalvægt: 16t
- Vægt: 16,7t.
- Tilgængelige akselafstand: 4.400 mm og 5.300 mm
- 185 kW elmotor (130 kW kontinuerlig ydelse)
- Maksimalt drejningsmoment for elmotoren: 425 Nm
.- Maksimalt drejningsmoment bagaksel: 16 kNm- To-trins gearkasse
- Energilagring: lithium-ion-batterier på i alt 200 til 400 kWh
- Rækkevidde i realistiske omgivelser: op til 400 km
- Oplader 20 kW AC og 150 kW DC

Renault Trucks D Wide Z.E.*

- GVW: 26 t Vægt: 27 t.
- Tilgængelig akselafstand: 3.900 mm, andet efter behov
- To elmotorer med en samlet effekt på 370 kW (260 kW kontinuerlig ydelse)
- Maksimalt drejningsmoment for elmotorer: 850 Nm
- Maksimalt drejningsmoment bagaksel: 28 kNm
- To-trins gearkasse
- Energilagring: lithium-ion-batterier, 200 kWh til 265 kWh
.- Rækkevidde i realistiske omgivelser: op til 180 km
- Oplader 20 kW AC og 150 kW DC

* Renault Trucks D og D Wide markedsføres i Danmark i løbet af 2021.Kontakt din lokale Renault Trucks forhandler for yderligere information om D Z.E. serien:www.renault-trucks.dk/forhandlere