Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

24.03.2021

Renault Trucks T, C og K Evolution 2021 i Euro Truck Simulator 2

Ny, innovativ og interaktiv oplevelse

2021 er i gang og klar til udviklingen af Renault Trucks langdistance (T) og anlægs/entreprenørbiler (C og K) med hensyn til komfort, sikkerhed og produktivitet. For første gang inden for segmentet af tunge lastbiler vil Renault Trucks præsentere sine lastbiler i videospillet Euro Truck Simulator 2 og tilbyde en virtuel køreoplevelse.

Renault Trucks tilbyder en ny, innovativ og interaktiv oplevelse. Den 6. april 2021 afsløres ​​Renault Trucks T Evolution i Euro Truck Simulator 2. Det udvendige design, kørestilling og førerhuslayout vil alt sammen blive opgraderet, og alt kan testes virtuelt i spillet.

Den mest omfattende udvikling siden 2013
I 2021 opgraderer Renault Trucks sin langdistance- (T) og anlægs- og entreprenørbiler (C og K). Dette er den mest omfattende udvikling siden Renault Trucks lancerede nye modeller i 2013.

Med henblik på chaufførernes trivsel har Renault Trucks foretaget store forbedringer i både kørekomfort og komforten i førerhuset. Det høje sikkerhedsniveau for chauffører og trafikanter har også været centralt i udviklingen af ​​Renault Trucks T-, C- og K-serien. For kunderne er køretøjets produktivitet også blevet forbedret med endnu lavere brændstofforbrug og CO2-emissioner og øget tilgængelighed af lastbilerne, blandt andet med den forebyggende service- og vedligeholdelseskontrakt Predict.

Sæt dig bag rattet på en Renault Trucks T 2021 nu!
Den 6. april 2021 kan du tage plads i førerhuset på Renault Trucks T og T High 2021, teste den nye ergonomi i førerhuset og nyde lastbilens komfort i byområder, på regionale veje eller på motorveje. For at komme bag rattet skal du blot logge på Euro Truck Simulator 2 pc-spillet, der spilles af mere end 9 millioner globalt, eller dele andre spilleres køreoplevelser ved hjælp af hashtagget #renaulttrucksevolution på sociale netværk.

Derudover vil Euro Truck Simulator 2 spilfællesskabet fra 29. marts 2021 kunne se Renault Trucks T 2021 skjult under et rødt klæde foran Renault Trucks-forhandlerne i spillet. Mens vi venter på, at klædet løftes, vil Renault Trucks tilbyde konkurrencer på sine sociale netværk med mange præmiemuligheder via hashtagget #renaulttrucksevolutioniscoming.

Praktisk information