Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

26.06.2017

Renault Trucks og WFP: tilbage til Uganda

« Training of Trainers »

For første gang i 5 år udvikler Renault Trucks et nyt undervisningsmodul til FN’s Fødevareprogram med henblik på uddannelse af kommende undervisere.

Fra den 26. til den 30. juni 2017 er Renault Trucks tilbage i Ugandas hovedstad, Kampala i forbindelse med kurset "Training of Trainers".

Kampala er et symbol på dette partnerskab, da det var her, det første mekanikeruddannelsesmodul blev gennemført i 2012.

Julie Marconnet, der er ansvarlig for Renault Trucks partnerskaber og VSA, fortæller: "Det nye modul supplerer de emner, som er blevet gennemgået tidligere med de lokale hold i FN’s Fødevareprogram, og vil sætte organisationen i stand til at blive mere selvstændig med hensyn til uddannelse og forvaltning af medarbejderne. De bånd, vi har knyttet til denne FN-afdeling, er solide og viser, hvor stor betydning vi tillægger vores partneres og kunders interesser," siger Julie Marconnet afsluttende.

Du kan finde flere informationer om partnerskabet på http://corporate.renault-trucks.com/en/wfp/