Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

06.04.2017

Ny mission i Etiopien med WFP.

Den 10.-14. april 2017 vil to frivillige medarbejdere i Renault Trucks rejse til Etiopien som en del af partnerskabet med World Food Programme (WFP), en FN-gren, der bekæmper sult i verden. De skal med deres ekspertise uddanne lokale agenter i en Renault Kerax 6x6 udstyret med et træningsværksted.


World Food ProgramRenault Trucks har siden 2012 været med til at yde teknisk bistand gennem uddannelse i Afrika syd for Sahara. Dette tiltag er i tråd med mærkets historie, der har knyttet særlige bånd til Afrika siden de første ture i 1920. Denne femdagesmission følger op på andre kurser, der allerede er afholdt i Afrika, hvor frivillige medarbejdere har undervist og videregivet deres færdigheder til gavn for den internationale sag.

Renault Trucks glæder sig over medarbejdernes engagement i dette partnerskab.

Du kan finde flere informationer om partnerskabet på http://corporate.renault-trucks.com/en/wfp/