Lastvognsopbygger til Viborg afd.

Off
Renault Trucks TCK Evolution 2021

Lastvognsopbygger til Viborg afdelingen

Lastvognsopbygger søges til Viborg afdelingen

Vores dygtige og engagerede opbygger Emil er blevet forfremmet til værkfører for sit opbyggerteam, og derfor mangler vi netop dig! 

Vi søger en dygtigt lastvognsopbygger til et fast job i vores innovative opbygningsværksted i Viborg, hvor vi leverer et stort udvalg af specialopbygninger.  Vi søger en kreativ, nytænkende, struktureret, fleksibel og loyal kollega, der sætter en ære i at levere et solidt håndværk, der er i orden første gang. Kendskab til Volvo og Renault eller branchen er helt klart en fordel, men ikke et krav.

Har du en uddannelse som lastbilmekaniker, landbrugsmaskinemekaniker, smed, svejser eller anden teknisk baggrund - så er dette job helt sikkert noget for dig!

Dine arbejdsopgaver vil være

  • Opbygning af primært nye biler
  • Mindre svejse- og skæringsopgaver
  • Montering af egne seriefremstillede opbygningskomponenter
  • Montering af hydraulik og pneumatik
  • Deltagelse i byggemøder

Vi tilbyder en arbejdsplads i et uformelt miljø med højt humør, mulighed for ansvar og indflydelse på planlægning af din dag. Vi har stort fokus på høj medarbejdertilfredshed. Du bliver en del af et sammentømret team, hvor dine nye kollegaer har høj anciennitet og er eksperter inden for deres felt. Vi har overenskomst og gode personalevilkår inkl. sundhedsforsikring og uddannelses- og udviklingsmuligheder på vores eget ”Volvo Akademi”.

Læs mere om os på www.volvotruckcenter.dk og kom gerne forbi for at hilse på os i Truck Center Viborg for at fornemme, hvorfor vi skal være din kommende arbejdsplads.

Se nogle stemningsbilleder med dine kommende kollegaer her. Mød kolleger fra flere Volvo Truck Center afdelinger her

Vi indkalder løbende til samtaler, men venter også gerne på den rette. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV via linket HER senest den 16. oktober 2022.

Spørgsmål kan rettes til Værkfører Emil Holmsgaard på telefon 87 26 21 28 eller værkstedschef Peter Beck Mortensen på telefon 87 26 21 23.