Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Tilbehør, reservedele, tjenesteydelser

Renault Trucks Oils

en komplet serie vedligeholdelsesløsninger

RENAULT TRUCKS OILS omfatter en komplet serie vedligeholdelsesløsninger, der sikrer den højeste ydeevne og en optimal forlængelse af olieskiftintervaller.
Når du vælger RENAULT TRUCKS OILS, der anbefales af RENAULT TRUCKS, får du garanti for perfekt smøring uanset køretøjets anvendelsesformål. Du optimerer vedligeholdelsesomkostningerne ved at begrænse nedetid.

  • Smøremidler, fedtstoffer, kølemidler, AdBlue®, CleanRMAX® og DiagoTrucks er en integreret del af vores permanente forsknings- og udviklingsproces, så vi altid kan tilbyde de laveste driftsomkostninger for dit køretøj.

  • Produkterne i serien RENAULT TRUCKS OILS anvendes på køretøjet fra fabrikken og kan købes som serviceprodukter hos alle RENAULT TRUCKS-forhandlere.

 

 

Produktserien RENAULT TRUCKS OILS er specielt udviklet på grundlag af RENAULT TRUCKS kravspecifikationer og gennemprøvet under de mest krævende og vanskelige forhold. Ligesom alle originale RENAULT TRUCKS-reservedele giver de den bedste garanti for ydeevne, driftssikkerhed og lang levetid.

RENAULT TRUCKS OILS er udviklet og distribueres af TLSP, der er ISO 9001- og ISO 14001-certificeret.

SPAR BRÆNDSTOF OG VÆRN OM MILJØET

 

 

ECO-smøremidlerne i serien RENAULT TRUCKS OILS er baseret på højere fluiditet og indeholder friktionsbegrænsende additiver. Når produkterne anvendes på hele drivlinjen, opnår man:

VÆSENTLIGE BRÆNDSTOFBESPARELSER
I gennemsnit 1 liter pr. 100 km, hvilket er en besparelse på 9.000 kr. pr. køretøj pr. år* *

FÆRRE FORURENENDE EMISSIONER
I gennemsnit 3 tons CO2 mindre pr. køretøj pr. år* *
**Baseret på et køretøj, der kører 120.000 km om året, og som anvender ECO-smøremidler på hele drivlinjen.

EFTERPRØVEDE OG BEKRÆFTEDE RESULTATER
Resultater certificeret af flere organisationer (UTAC, Millbrook) og gennem en række flådetest og test på prøvebænk (BMSVI).

ECO-smøremidler er en integreret del af producentens Optifuel-løsninger for at reducere brændstofforbruget.

Læs mere på :www.renault-trucks-oils.com

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)