Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Om os

Design

RENAULT TRUCKS VIL DELE SIN VISION

DESIGNET TIL AT FREMME BRÆNDSTOFØKONOMIEN

Renault Trucks vil dele sin vision for fremtiden, for derved at gøre de nyeste innovationer tilgængelig for sine kunder.

På IAA 2012 i Hannover viser Renault Trucks et designstudie til en langturslastbil, der retter sig mod at spare på brændstoffet. Avancerede materialer, optimeret aerodynamik og tekniske innovationer kombineres i dette køretøj, hvor der er gjort alt for at give nye impulser til forskningen i yderligere reduktion af brændstofforbruget.

“Arbejdet med CX/03 er et studie i industriel design, og ikke et studie i udseende”, understreger Hervé Bertrand, designchef hos Renault Trucks. Det nye køretøj fortsætter linjen fra fabrikkens tidligere forskningsarbejder på dette område, så som Optifuel Lab. “Ideen er at formidle essensen af Renault Trucks’ engagement på området forbrugsreduktion”, fortsætter Hervé Bertrand, “samt at sætte nye, langsigtede mål for den fremtidige forskning”. Det er baggrunden for, at hver enkelt komponent i køretøjet har sin egen, præcise funktion, som især sigter mod aerodynamik og effektivitet.

HOS RENAULT TRUCKS HANDLER DET OM AT INTEGRERE KUNDERNES ØNSKER TIL FREMTIDEN, HELT FRA BEGYNDELSEN VED UDVIKLINGEN AF EN NY MODEL.

Le design Renault TrucksDe rene linier og dynamiske former i hele vort model program, er en af de væsentlige årsager til Renault Trucks store succes på 5 kontinenter.

 

UDFORDRINGEN FOR VORES DESIGNERE ER AT KIGGE IND I FREMTIDEN OG GÆTTE HVAD DER MÅTTE FALDE I KUNDERNES SMAG

Le design Renault TrucksAt udvikle fremtidens lastvogn er en meget kompleks opgave, som kræver tæt samarbejde mellem design og produktion. Hundredevis af skitser fra vor designafdeling ligger til grund for den endelige udvælgelse af fremtidens modeller.

Det er ikke kun et spørgsmål om det eksterne design, men lige så meget om at få den optimale harmoni mellem eksteriør og interiør. Dette integreres så med den tekniske side for at optimere værditilvæksten i fremtidens lastvogn.

 

ORIGINALITETEN BAG RENAULT TRUCKS BRAND

Le design Renault TrucksOriginaliteten bag Renault Trucks brand