Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


25.05.2016

Prøvekør en Renault Trucks T Optifuel

Kom forbi din lokale forhandler og prøvekør en Renault Trucks T Optifuel.
Den vil kunne prøvekøres hos følgende forhandlere rundt omkring i landet i følgende uger:

Uge 35-39 Autohuset Vestergaard, Lastvogne
Uge 40-44 Titan Lastvogne
Uge 45-47 Volvo Truck Center i Taastrup og Hillerød

Find din nærmeste forhandler her for at høre mere om hvornår du kan prøvekøre en Renault Trucks T Optifuel i nærheden af dig.

Optifuel modellen har som standard al aerodynamisk udstyr (justerbare tag- og sidespoilere,  dørforlængere og sideskørter for at minimere bilens vindmodstand. Den er udstyret med intelligent teknologi, indbygget i eco-fuel pakken, eco-cruise control med Optiroll, variabel luftkompressor, et variabelt styrehus samt automatisk stop af motor.T serien blev designet for at kunne tilbyde transportfirmaer den perfekte balance mellem brændstofbesparelser og livet på landevejene.

Takket være det nye førerhus’ aerodynamiske form, udvalget af modeller, kombineret med effektivitet og lavere brændstofforbrug, er det netop det, som Renault Trucks har grundlagt sit image på.Renault Trucks langdistance T modeller bidrager til at reducere ejerens brændstofomkostninger. Takket være designet, hvor frontruden har en vinkel på 12°, forbedres ydeevnen og vindmodstanden markant og de er dermed nogle af de mest brændstoføkonomiske på markedet.En Renault Trucks kunde tjener sin investering i en T Optifuel hjem efter 17 måneder, hvilket ca. er en tredjedel af gennemsnitsperioden, en transportvirksomhed typisk benytter en langdistancelastvogn (60 måneder i gennemsnit)..

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)