Services

Vi sikrer dine lastbilers tilgængelighed med vores oppetidsservices

Renault Trucks T on the road

For Renault Trucks betyder det at gøre dit arbejdsredskab mere rentabelt at optimere vedligeholdelsesplanlægningen og undgå de fleste uplanlagte stop. Udviklingen af teknologier og løsninger gør det imidlertid i stigende grad muligt at forudsige, hvad der tidligere var uforudsigeligt.

Renault Trucks T High service station

 

PERSONLIG VEDLIGEHOLDELSESPLAN

Denne plan defineres og gennemføres af din ekspertkoordinator på baggrund af dit køretøjs faktiske parametre og profil.

  • Planlægning af vedligeholdelse og konsolidering af vedligeholdelsesoperationer har til formål at minimere nedetiden.
  • Dit køretøjs oprindelige ydeevne bevares, og dets gensalgsværdi øges ved at anvende pålidelige og robuste godkendte originale reservedele, der er dækket af en udvidet garanti på 2 år.

PLANLÆG FREMADRETTET VED AT PRIORITERE VEDLIGEHOLDELSE

Med vedligeholdelsesplanen, der overvåger komponenters slitage og tidlige advarsler om mulige nedbrud, maksimerer Renault Trucks din bils driftstid og potentiale. PREDICT giver dig mulighed for at styre din virksomhed og dine aktiviteter med fuldstændig ro i sindet!

Assurer
Et dynamisk vedligeholdelsesprogram

 

 

Assurer
Den "mest præcise" måde at måle slid på

 

Assurer
En forvaltning, der er tilpasset til at håndtere uventede nedbrud

FJERNOPDATERINGER FOR AT STRØMLINE VÆRKSTEDSBESØG

Fordiagnostik, servicekorrektioner og flådeopdateringer: Denne løsning, der indgår i PREDICT-tilbuddet, sparer tid og garanterer maksimal tilgængelighed for dit køretøj ved at undgå unødvendige vedligeholdelsesbesøg.

 

FORLAENG DIN ODI MED ODI* DE13-MOTORER TIL 150.000 km

Vores olieskiftintervaller for DE13*-motorer (mulighed) er blevet forlænget til 150.000 km eller (i stedet for hver 100.000 km eller 12 måneder). Dette resulterer i lavere kontraktomkostninger (arbejdskraft og reservedele), en vedligeholdelsesplan, der begrænser nedetiden på værkstederne samt yderligere brændstofbesparelser.

* Optimeret olietømningsinterval.

 

FEJLFINDING 24/7

Med et netværk af eksperter, der svarer dig på 16 sprog, får du personlig hjælp fra en koordinator, som forbliver din eneste kontaktperson under hele supportforløbet.

Uanset hvor du ringer fra, geolokaliserer denne koordinator dig ved hjælp af 24/7-knappen i bilens førerhus* og holder dig opdateret om Renault Trucks-reparatørens ankomst.

Reparationer ved nedbrud udføres af teknikere, der er specielt uddannet i vejhjælp, og som anvender særlige køretøjer og arbejder med særlige diagnoseværktøjer.

* Afhængigt af lastbilens udstyr.

24-7

 

24-7

HJÆLP TIL BUGSERING

Renault Trucks Financial Services tilbyder dig denne omfattende, pålidelige og brugervenlige assistancetjeneste, der opretholder din og chaufførens ro i tilfælde af bugsering.

  • Tilgængelig 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen i hele Europa.
  • I den "udvidede" version tilbydes chaufførservice (transport, indkvartering, hjemtransport osv.).
  • Bugseringsassistancepakken tilbydes som en option under Start & Drive-vedligeholdelseskontrakter, men er også tilgængelig for kunder uden disse kontrakter.

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte os

contact renault trucks
Dine køretøjer er altid klar til brug, så du kan fokusere på din virksomhed med fuldstændig ro i sindet
Set canonical URL
Off