Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

21.01.2019

Nyt forsknings- og udviklingscenter i Lyon

En investering på 33 mio. Euro

Renault Trucks med hovedkontor i Lyon, bygger nyt bæredygtigt forsknings- og udviklingscenter i St Priest. Centret kommer til at dække et areal på over 11.300 m² og forventer at åbne i første halvdel af 2021.
Dette store projekt i Lyon vil resultere i Volvo-koncernens næststørste forsknings- og udviklingscenter.

Centret er en del af et ambitiøst 5-årigt byggeprojekt lanceret af Renault Trucks og Volvo-koncernen. Målet er at samle Renault Trucks brand-ekspertise ét sted under de bedst mulige forhold.De forskellige afdelinger vil alle skulle samarbejde i denne redesignede og reorganiserede bygning for at udvikle projekter til Renault Trucks og andre mærker i gruppen.

Nærhed, vidensdeling, udvikling: Søjlerne i en ny, mere konkurrencedygtig organisation
For at skabe synergi, fremme innovation og sikre succesen for fremtidens Renault Trucks og flere mærker i gruppen vil det nye center i Saint Priest huse mere end 1.000 eksperter. Dette vil gøre det til et af de 10 største forsknings- og udviklingscentre i Frankrig. Formålet er at lette samspillet mellem medarbejdere og fremskynde validering og realisering af udviklingsprojekter for fremtidens lastbiler.

En helt ny tilgang til organisationen i denne treetagers bygning vil fremme tværfagligt samarbejde mellem afdelingerne. Fra mindre kontorer til åbne rum - til kreative områder, er hele bygningen designet til at fremme innovation og vidensdeling.

Bæredygtigt design, trivsel på arbejdspladsen og omkostningsoptimering: 100% made in Lyon
ARCHIGROUP skal stå for byggeentreprisen med støtte fra ETAMINE, som er ekspert i bæredygtig udvikling. Bygningen vil komme til at forbruge 25% mindre energi end fransk lov foreskriver. Det nye center er designet i overensstemmelse med de nyeste, strengeste anbefalinger under højkvalitets-miljøstandarden (NF HQE miljøcertificering for bæredygtige bygninger).

For at optimere investeringen på 33 mio. Euro til byggeriet af dette projekt er hele livscyklussen taget i betragtning, herunder ikke kun indkøbsomkostninger, men også vedligeholdelse, energi, forbrugsstoffer og affaldshåndtering.

Lanceringen af 2 års arbejde!
Byggeriet af det nye forsknings- og udviklingscenter påbegyndes i sommeren 2019 og afspejler hermed en innovativ lastbilproducent, forpligtet til effektivitet og bæredygtighed.