E-TECH Serie

Udvalg af elektriske lastbiler og erhvervskøretøjer

Off
p041019

Beregn rækkevidden for din fremtidige elektriske lastbil eller varevogn

Renault Trucks kan hjælpe dig i alle faser af din overgang til elektromobilitet med værktøjer, der giver dig mulighed for at bestemme den afstand, du kan tilbagelægge afhængigt af din brug. Prøv vores simulator, og med blot et par klik kan du beregne den forventede rækkevidde for dit fremtidige køretøj baseret på dets anvendelse, miljø, temperatur og lastprocent.

Model

Brug

Opgave

Temperatur : 0°

Last : 50%

Ved disse kriterier er den maksimale rækkevidde:

0km
km
450km

Den angivne rækkevidde afhænger af den individuelle brug af køretøjet, dets udstyr og andre eksterne faktorer. For hver model beregnes rækkevidden i starten af ​​batteriets levetid med det maksimale antal pakker, det er angivet som en indikation og har ingen kontraktmæssig værdi.

 

Hvis du gerne vil have en personlig beregning, der er specifik for din virksomhed, kan du kontakte vores eksperter, som vil være i stand til at levere specifikke ruteberegninger baseret på dine driftskrav og transportruter.

Når jeg indsender denne formular, accepterer jeg, at Renault Trucks gemmer og opbevarer mine personlige data, så længe det er nødvendigt for at evaluere de givne oplysninger og for at kunne kontakte mig igen om dette specifikke emne. Mine data kan også blive overført til Renault Trucks' partnere og distributører, som vil være i stand til at håndtere min efterspørgsel.
Jeg accepterer at modtage nyheder og information om Renault Trucks' produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe denne kommunikation i hver e-mail, jeg modtager.

Hvilke faktorer påvirker rækkevidden for en elektrisk lastbil?

En elbils energiforbrug afhænger af forskellige faktorer. Ved at identificere dem på forhånd kan du vurdere dine behov og rækkevidden af dine elektriske lastbiler.

Hastighed

Der er en direkte sammenhæng mellem den hastighed, din lastbil kører med, og dens energiforbrug: Jo hurtigere lastbilen kører, jo mere energi bruger den. Det betyder, at det er vigtigt at styre hastigheden. Du skal også vide, at energi kan genvindes ved at bremse. Hvis den bruges korrekt, kan dit køretøjs rækkevidde øges.

Topografi

Terrænet spiller også en afgørende rolle for rækkevidden. På bakker kræver motoren mere energi, og dermed reduceres rækkevidden. Men når man kører ned ad en bakke, genoplader en elektrisk lastbil sit batteri, da den energi, der kræves til opbremsning, genbruges og "returneres" til batteriet. Det betyder, at en kuperet rute ikke er en hindring for at investere i en elektrisk lastbil.

Udstyr

En elektrisk lastbils batteri driver også udstyret inde i lastbilen. Derfor påvirker brugen af klimaanlægget eller varmen også batteriets rækkevidde. Vi anbefaler at bruge dette udstyr sparsomt.

Last

Ligesom i versionen med forbrændingsmotor er en elektrisk lastbils rækkevidde meget afhængig af den transporterede last: Jo tungere lasten er, jo mere reduceres rækkevidden.

Kørestil

For at optimere en el-lastbils rækkevidde anbefales det stærkt at have en jævn kørestil, og chaufførerne opfordres til at køre rationelt eller "økonomisk": jævn kørsel og brug af regenerativ bremsning er metoder, der kan optimere lastbilens rækkevidde.

Oplev vores helt elektriske køretøjer og tjenester

Renault Trucks E-Tech D Electric

Renault Trucks E-Tech D WIDE Electric

Renault Trucks E-Tech Master Electric

Renault Trucks E-Tech T Electric

Renault Trucks E-Tech C Electric

Download vores gratis whitepaper, og få en trin-for-trin-guide til, hvordan du nemt dekarboniserer din flåde.

Hvilken støtte er der til overgangen til elektriske lastbiler?

At vælge en elektrisk lastbil eller erhvervskøretøj indebærer at vælge den mest effektive dekarboniseringsløsning til din virksomhed. Renault Trucks tilbyder det mest omfattende udvalg af elektriske lastbiler på markedet, fra 3,1 til 44 tons. Vi tilbyder vores e-mobilitetseksperter til at hjælpe dig med din energiomstilling. For det første til at hjælpe med vurderingen af dine behov, optimeringen af din TCO eller fastlæggelsen af din CO2-vurdering. For det andet tilbyder vi omfattende support, når det kommer til at vælge dit elektriske køretøj, fra anskaffelse til overvågning af driften af dine elektriske lastbiler. Renault Trucks er din partner i dekarbonisering og overgangen til elektromobilitet.