Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Om os

Trucker Apps

Renault Trucks programmer også til mobile enheder…

Prøv appen Optifleet med en mobilversion af Renault Trucks’ flådestyringsværktøj

Optifleet

Renault Trucks Optifleet Uanset hvor du er:

  • Få et hurtigt overblik over status for din flåde af køretøjer og førere
  • Du kan nemmere håndtere uforudsete begivenheder og hurtigt tildele en arbejdsopgave
  • Hold tæt kontakt med dine førere under hele arbejdsopgaven
  • Hold løbende øje med førernes effektivitet ved hjælp af Eco Score
  • Informer og del forbedringsområder direkte med dine førere og med instruktørerne

Optifleet-brugerne kan oprette forbindelse til din flåde med de samme logonoplysninger, du bruger til webportalen Optifleet.

 

SE RENAULT TRUCKS’ PROGRAMMER TIL MOBILE ENHEDER

Renault Trucks’ album med chaufførfotos

La galerie photos Renault Trucks vous permet de parcourir les photos des chauffeurs de camion Renault Trucks. Téléchargez votre photo, votez pour votre photo préférée, choisissez la meilleure photo du mois et recherchez les photos par rapport à une localisation géographique...

Med Renault Trucks’ fotogalleri kan du se billeder af Renault Trucks lastvognschauffører.

Download de ønskede billeder, stem på det bedste billede, vælg månedens billede, og søg efter billeder efter en geografisk beliggenhed…

 

TIME BOOK: KØRSELSBOGEN FOR DET 21. ÅRHUNDREDE

Lastvognschaufførerne plejer at notere deres forskellige kørselstider i en bog. I dag tilbyder Renault Trucks dem at udskifte bogen med... deres iPhone og det nye program Time Book. Chaufføren registrerer i løbet af dagen sine forskellige kørsels- og pausetider. Han informeres, når den maksimale kørsels- og pausetid nærmer sig. I slutningen af arbejdstiden vil oplysningerne være tilgængelige i filformat.Lastbilchauffører er vant til at notere deres køretider i en kørebog.Renault Trucks tilbyder nu en erstatning for en sådan kørebog i form af applikationen “Time Book”. I løbet af dagen kan chaufføren registrere kørsel og pauser på deres iPhone og en advarsel gives, når chaufføren nærmer sig sin maksimale køretid. Ved arbejdsdagens afslutning er informationerne tilgængelige som en computer-fil.