Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

14.02.2017

Tre nye sælgere hos Renault Trucks

Renault Trucks’ salgsteam er blevet styrket med hele tre nye medarbejdere

Onsdag den 1. februar blev Renault Trucks’ salgsteam styrket med hele tre nye medarbejdere, der alle skal varetage salget af Renault Trucks varevogne og lastvogne. Under ledelse af Sales Manager Claus Rieland, skal de tre nye kollegaer varetage salget af Renault Trucks’ modelprogram.

Christian Lennett er startet som juniorsalgskonsulent hos Volvo Truck Center i Taastrup. Christian er udlært mekaniker hos Volvo Truck Center i Taastrup og har de seneste 10 år været at finde på adressen.

Jonas Overgaard Madsen er ansat som Renault salgskonsulent i Taastrup og skal arbejde med biler over 16 tons. Jonas er 28 år og har erfaring med Renault fra sit job som mekaniker hos Kaj’s Lastbilcenter og Ejner Hessel. Senest har han arbejdet som værkstedschef hos Kaj’s Skraldebilcenter.

Charlie Holm er startet som juniorsalgskonsulent hos Volvo Truck Center i Aalborg. Charlie er 33 år gammel og kommer fra Ejner Hessel i Nørresundby, hvor han har været i 18 år.