Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


15.09.2016

To nye Renault Master til Unicon A/S

Rullende laboratoriebiler

Unicon A/S har fået leveret to Renault Master 165.35 L3H3, der skal benyttes som rullende laboratoriebiler til test af betonstøbninger på motorvejsbroer og andre steder.

Renault Trucks blev, blandt andre varevognsmærker, valgt ud fra pris samt servicenetværket, som Unicon allerede var godt tilfreds med på deres Volvo lastvogne. Unicon A/S havde overvejet selv at opbygge bilerne, men efter en introduktion til TJ Karrosseri i Ishøj, valgte Unicon A/S at lade TJ Karrosseri stå for hele opbygningen fra den indvendige kran til arbejdsborde og et skridsikkert gulv, der er coatet 25 cm op af siderne for lettere at kunne rengøre bilen. Dertil er der klargjort ekstra strøm, arbejdsbelysning, stor vandtank og udvendig lift.

Mark Beanlands, som er produktionsassistent, udtalte i forbindelse med levering af bil nr. 2, « En meget flot og gennemført opbygning. Det er et fedt kontor og en verden til forskel fra den gamle laboratoriebil, der også var en Renault Master».

Volvo Truck Center i Taastrup har stået for syn og klargøring. Bilerne er leveret af salgschef Claus Rieland fra Renault Trucks Danmark.