Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

06.02.2014

TILFREDSHED BLANDT DE FØRSTE EUROPÆISKE T-SERIE KUNDER

DE FØRSTE INDTRYK AF T-SERIEN FRA DE EUROPÆISKE KUNDER

Få måneder efter produktionen af Renault Trucks’ T-serie gik i gang, har de første kunder taget deres nye lastbiler i brug. Renault Trucks har talt med et udpluk af disse kunder, der fortæller os om det første indtryk af deres nye lastbiler.

Det er ikke længere et sjældent syn at se Renault Trucks nye T-serie på de europæiske veje. Selvom en del kunder bestilte deres nye Renault Trucks T-serie ved lanceringen i Lyon i juni 2013, var der også en del, der købte efter at have testkørt den, eller som blot købte på baggrund af mange års tillid til Renault Trucks produkter.

”Vi har haft Renault lastvogne i vores flåde i mange år og er meget glade for den effektivitet og komfort, som Renault Trucks tilbyder” siger Marcus Schaub og Jan Thile, direktører for det tyske firma ITS Spedition. De to direktører valgte ikke overraskende at tilføje den nye T-serie til deres flåde og kunne i januar modtage den første af slagsen i Tyskland.

I Østrig var firmaet Berger Logistik GmbH, som ejes af tidligere Formel 1 kører Gerhard Berger, de første til at få leveret den nye serie. Tilfredshed med brændstofforbruget i de Renault Premium, de allerede havde i deres eksisterende flåde, fik dem til at bestille en T460 Sleeper Cab, som de modtog i november 2013.

Det britiske firma Clive Cowern Transport Services har netop modtaget 3 nye modeller fra T-serien, og efter at have fået lov til at testkøre modellen udtaler direktør Clive Cowern: ”T-serien kører virkelig godt og gearkassen er virkelig fantastisk, hvilket er en af de ting, vi kigger efter. Førerhuset er utrolig godt indrettet, hvilket er en stor fordel for os, da det er vigtigt for os med god komfort til vores chauffører. Desuden var brændstofsøkonomi og Renault Trucks’ pålidelighed vigtige faktorer, der spillede ind, da vi skulle forøge vores eksisterende flåde på 44 lastbiler.”

I Danmark blev den første T-serie, en T430 Sleeper Cab, leveret til LMT Transport i december måned.  ”Med overgangen til de nye Euro 6 standarder i 2014 skulle vi bruge en ny lastvogn, der var både driftsikker og økonomisk, ” udtaler Jesper Kjærsgaard, der er ejer af LMT Transport og fortsætter, ”Disse to parametre er vigtige for, at vi kan sikre effektive og præcise leverancer, som er fundamentet for vores virksomhed, og da vi allerede har gode erfaringer med Renault Trucks, var valget om at købe den nye T430 ikke en svær beslutning. Det hører med til historien at jeg først havde købt en Premium Road, men da jeg fik billeder tilsendt fra produktlanceringen i Lyon tilbage i juni måned ændrede jeg mit køb,” slutter Jesper Kjærsgaard, og glæder sig i dag over at han turde tage denne lidt dristige beslutning.

Belgiske Rik Vanlessen, direktør for Eurosped Belgium, har købt 3 nye T-serie lastbiler som supplement til sin eksisterende flåde. ”Til vores distributionsfirma havde vi i virkeligheden ikke brug for en High Sleeper Cab med det flade gulv, men vi vil gerne give vores chauffører den bedst tænkelige komfort, og desuden var gensalgsværdien er vigtig faktor,” udtaler Rik Vanlessen.