Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

30.06.2015

SYV RENAULT TRUCKS T TIL RED BULL

Syv Renault Trucks er leveret til Red Bull Racing's Formel 1-væddeløbsteam

Der er blevet leveret syv Renault Trucks T 520 High til Red Bull. Deres mission: At transportere Red Bull's Tree House fra det ene Formel 1 Grand Prix til det næste.

At syv sættevogne transporterer syv containere over hele Europa er ikke i sig selv noget usædvanligt. Medmindre de pågældende syv containere indeholder dele til Red Bull's Tree House: udvidelsen af Red Bull Racing Formel 1-væddeløbsholdets depot, som rejser over hele Europa fra det ene Grand Prix til det næste. Tree House, som består af et mobilt værksted og et mobilt kontor, ledsager Red Bull-holdet i hver løbsweekend i Europa. De fire containere med det mobile værksted indeholder ikke bare det klassiske værktøj, men også en 3D-printer, som er i stand til at printe de ønskede dele. I løbsuniverset er det vigtigt at kunne reagere meget hurtigt. Tree House repræsenterer således den logiske forlængelse af Red Bull-boksen. De tre andre containere bruges som mobile kontorer og har plads til 35 personer.

En flåde, som udelukkende består af køretøjer fra Renault Trucks

Med leveringen af disse syv nye Renault Trucks T 520 High fortsætter Red Bull sit lange samarbejde med Renault Trucks. Hvad angår udstyr, er de syv Renault Trucks T 520 High særlig velforsynede. Lige fra den topmoderne motorisering med en 13-liters motor på 520 hk i Euro 6-version til High Sleeper Cab-førerhuset med den indvendige højde på 2,05 meter. Red Bull-chaufførerne oplever nemmere gearskift takket være den automatiske Optidriver-gearkasse Og det er også let at sætte farten ned takket være Optibrake+ og Voith-retarderne.

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)