Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

06.02.2020

Renault Trucks underskriver historisk aftale med Carlsberg Gruppen med levering af 20 eldrevne lastbiler

20 D Wide Z.E. til Carlsberg Gruppen

Renault Trucks tager et afgørende skridt inden for bytransport ved underskrivelsen af en kontrakt med Carlsberg-gruppen om levering af 20 D Wide Z.E.

Disse 100% eldrevne 26-tons lastbiler, der leveres i 2020, vil blive kørt af Feldschlösschen-bryggeriet, koncernens schweiziske datterselskab.
Renault Trucks mener, at bytransport skal bevæge sig mod elektrisk mobilitet for at forbedre livskvaliteten i bymiljøer og håndtere globale CO2-emissioner.

Renault Trucks tager et afgørende skridt i denne retning og præsenterer underskrivelsen af en kontrakt med Carlsberg Group om at levere 20 D Wide Z.E. til bryggeriet Feldschlösschen i Schweiz.

Renault Trucks’ præsident, Bruno Blin, understreger ”Det er den første kontrakt i denne skala i Europa. Med denne viser vi vores kunder, at transportsektoren gennemgår en stor forandring og afspejler en industriel og kommerciel virkelighed: vores eldrevne lastbiler fra Renault Trucks ruller af båndet og vil være på vejene i Europa inden for de nærmeste uger.

Disse 20 Renault Trucks D Wide Z.E. 26t foretager daglige leveringer på mellem 100 og 200 km til Feldschlösschen schweiziske kunder fra bryggeriets 15 logistik centre i Schweiz. Feldschlösschen er forpligtet til nul-emission logistik, blandt andet via deres produktionssteder, der betjenes af jernbanelinjer.

Med et omfattende udvalg af eldrevne lastbiler fra 3,1 til 26 tons opfylder Renault Trucks både nutidige og fremadrettede krav fra faggrupper, der arbejder i bymiljøer. Disse køretøjer er idéelle til indsamling af affald og distribution, hvilket muliggør lydløse ruter på specielle tider af døgnet og bevarer samtidig livskvaliteten for de lokale beboere. Renault Trucks D og D Wide Z.E. produceres på fabrikken i Blainville-sur-Orne (Calvados, Frankrig).

Renault Trucks D Wide Z.E. tekniske specifikationer

- GVW: 26 tons. Vægt: 27 tons
- Tilgængelig akselafstand: 3.900 mm
- To eldrevne motorer med et samlet moment på 370 kW (260 kW kontinuerlig ydelse)
- Maksimalt drejningsmoment for elektriske motorer: 850 Nm
- Maksimalt drejningsmoment bagaksel: 28 kNm
- To-trins gearkasse
- Energilagring: lithium-ion-batterier, 200 kWh- Driftsområde i den virkelige verden: op til 200 km