Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

07.07.2014

Renault Trucks tilbyder motorer tilpasset biodiesel til D Cab 2.1 og D Wide

For at imødekomme virksomhedernes stigende krav til alternative løsninger til diesel, tilbyder Renault Trucks nu to modeller, der er kompatible med biodiesel.

For at imødekomme virksomhedernes stigende krav til alternative løsninger til diesel, tilbyder Renault Trucks nu to modeller, der er kompatible med biodiesel. Dette betyder, at motorerne på disse køretøjer kan køres på 100 % biodiesel, som er et brændstof fremstillet ved landbrugsproduktion eller ved genanvendelse af restprodukter, kun bestående af vegetabilske olier eller animalsk fedt.

Bæredygtig udvikling bliver stadig vigtigere, og det gælder bestemt også i transportindustrien. Flere og flere virksomheder, der beskæftiger sig med specielt bykørsel er på udkig efter alternative løsninger til diesel, og biodiesel udviklet af vegetabilske olier eller animalsk fedt er en af dem.

For at imødekomme kundernes behov tilbyder Renault Trucks nu to motorer, - DTI5 240 hk og DTI8 320 hk på modellerne D Cab 2.1 og D Wide, der er kompatible med biodiesel. Denne løsning kan anvendes både til B30 (30 % biodiesel) og D100 (100 % biodiesel). Med hensyn til køretøjets ydeevne har motorer, der kører på biodiesel samme motoreffekt og moment som de tilsvarende dieseldrevne motorer.

Både offentlige myndigheder og de europæiske institutioner støtter op om kravet til bæredygtigt brændstof og ønsker over de næste år at øge brugen heraf. Renault Trucks imødekommer derfor både kundernes og myndighedernes efterspørgsel ved at give dem en løsning med biodiesel som alternativ.