Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

18.09.2020

Renault Trucks tilbyder finansielle løsninger ved køb af eldrevne køretøjer

Finansiel og operationel leasingaftale

Renault Trucks fortsætter sit engagement inden for elektro-mobilitet. For at gøre det muligt for sine kunder at nå deres overgang til elektromobilitet, så tilbyder producenten en række finansieringsmuligheder gennem Renault Trucks Financial Services ved køb af eldrevne lastbiler.

Da købsomkostningerne for et eldrevet køretøj ikke skal hindre godstransportvirksomheders energiomstilling, leverer Renault Trucks skræddersyede finansieringstilbud til sine køretøjer via Renault Trucks Financial Services til køretøjer i Z.E. serien.

Omkostningerne ved et eldrevet køretøj skal gennemgås som en helhed, idet det er de samlede ejeromkostninger, snarere end købsomkostningerne, der skal overvejes. Selvom en eldrevet lastbil er dyrere at købe end en diesellastbil, er den meget økonomisk: den kræver få vedligeholdelsesreparationer, og brændstofforbrugsomkostningerne er meget lave.

”Spørgsmålet om finansiering og forsikring af et eldrevet køretøj bør behandles meget tidligt i indkøbsprocessen”, forklarer Tabitha Carpenter, vicepræsident for Renault Trucks Financial Services. "Vi undersøger mulighederne og leverer en skræddersyet finansieringsløsning til vores kunder. Dette giver dem optimal kontrol over deres driftsomkostninger og sætter dem i stand til at udføre deres arbejde i fortrolighed." 

Finansieringsløsningerne kan variere fra land til land afhængigt af lokale love og regler. I Danmark er der to tilgængelige tilbud i henhold til kundens specifikke behov og anvendelsesønsker:

Finansielle leasingaftaler: Kunden beslutter at lease deres eldrevne køretøj og kan i slutningen af kontraktperioden vælge at returnere køretøjet eller købe det til gengæld for betaling af dets restværdi. Leasing kan kombineres med statsstøtte eller skattelettelser, såsom yderligere afskrivninger.

Operationelle leasingaftaler: Kunden vælger at lease deres eldrevne køretøj og returnere det ved afslutningen af kontraktperioden.

"Hos Renault Trucks har vi arbejdet med denne teknologi i ti år og har allerede erfaring med markedsføring og service af eldrevne lastbiler. Vores Z.E. køretøjer er pålidelige og har enestående ydeevne. Det er en del af vores rolle som producent at finansiere dem.” udtaler Tabitha Carpenter.

Om Renault Trucks Financial Services
Renault Trucks Financial Services er et handelsnavn for Volvo Financial Services Limited. Volvo Financial Services er den globale koncernfinansieringsarm i Volvo Group. Volvo-gruppen er en af verdens førende producenter af lastbiler, busser, entreprenørudstyr og marine og industrielle motorer. Koncernen leverer også komplette løsninger til finansiering og service.

Volvo Financial Services blev grundlagt i 2001 og har hovedkontor i Greensboro, North Carolina, USA. Virksomheden forvalter en bruttokreditportefølje på 173 mia. SEK og beskæftiger over 1.500 medarbejdere globalt og leverer kundefinansiering i 48 lande.

Om Renault Trucks
På baggrund af mere end et århundredes fransk lastbil know-how, tilbyder Renault Trucks en bred vifte af services og køretøjer (fra 2,8 til 120 T), til lokal og regional distribution, anlægsbranchen og langdistancekørsler. Renault Trucks køretøjer er robuste og pålidelige med lavt brændstofforbrug, der gør det muligt at levere høj produktivitet og minimere driftsomkostningerne.

Renault Trucks sælger og servicerer sine lastbiler via forhandlernetværk bestående af over 1.500 servicepunkter. Design og produktion af Renault Trucks-køretøjer samt fremstilling af de fleste komponenter udføres i Frankrig.Renault Trucks er en del af Volvo-koncernen, en af verdens førende producenter af lastbiler, busser, entreprenørmaskiner samt marine- og industrimotorer. 
Koncernen tilbyder også komplette løsninger til finansiering og service.

Volvo-koncernen, der beskæftiger omkring 105.000 mennesker, har produktionsfaciliteter i 18 lande og sælger sine produkter på mere end 190 markeder. I 2018 udgjorde Volvo-koncernens nettoomsætning ca. 401 mia. sek. (38 mio. EUR). Volvo-koncernen er et aktieselskab med hovedkontor i Göteborg, Sverige. Volvo-aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.