Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

09.03.2017

Renault Trucks T-serie klarer strabadserne på sneklædte veje i Norge

Renault Trucks' lastbiler indfrier forventningerne

Renault Trucks T-serie klarer strabadserne på de is- og sneklædte veje i Norge.

”Gennem årene har vi specialiseret os i transporter til Norge, og i dag kører alle vores 11 lastbiler eksport nordpå. Vejene kan være lidt bøvlede og besværlige i vinterhalvåret, fordi de er snørklede og sne- og isglatte. Transporterne kræver dygtige og erfarne chauffører, der forstår at ”pakke godset” rigtigt på ladet, så vægtfordelingen på akslerne hele tiden er optimal. Ellers risikerer man at holde på en glat stigning og ikke komme videre. Og rigtig vigtigt er valg af dæk og lastbilens køreegenskaber.

Vi er rigtig godt tilfreds med vores Renault lastbiler, som har indfriet forventningerne under de ofte vanskellige kørebetingelser. Renaults drivline er god, og den automatiske gearkasse - Optidriver - suveræn og meget brugervenlig. Tidligere svor vi, at vi ikke kunne bruge automatgearkasse til vores type af kørsler. Vi ville selv sidde og nykke med gearstangen, når vi mødte de glatte stigninger. I dag kunne vi ikke finde på at købe en ny lastbil uden automatgearkasse.

Selv om chauffører kan have præference for at køre i bestemte lastbilmærker, bliver de altid positivt overrasket, når de oplever Renaults nye lastbilserie. Fine køregenskaber og en god drivline fremhæves. Og førerhuset roses af chaufførerne for et godt udsyn, fuld ståhøjde, fladt gulv og en god rumoplevelse, hvor chaufførstol og instrumentpanel er absolut i orden.
Renault Trucks T-serie har ligeledes været et positivt bekendtskab med hensyn til god brændstoføkonomi.

Med vores nye Renault-trækker – 480 hk og 13 liters motor – kører vi cirka 200 meter længere per liter brændstof end med den forrige lastbil. Det giver os en brændstofbesparelse per år per lastbil på 6,6% svarende til cirka 2.600 liter brændstof med vores kørselsmønster. Det er værd at tage med”.

Vognmand Kaj B. Sveistrup

Kaj B. Sveistrup A/SVebbestrup, Hobro
Etableret: 1980
Antal medarbejdere: 12
Antal lastbiler: 11
Transporter: Stykgods til Norge