Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


30.04.2015

RENAULT TRUCKS T FOTOKONKURRENCE

Del dit foto af en Renault Trucks T med os

Renault Trucks opfordrer dig til at deltage i fotokonkurrencen om Renault Trucks T, International Truck of the Year 2015. Gå til  truckersgallery.renault-trucks.com og få mulighed for at vinde en af de 60 modeller!

  • Hvordan deltager jeg i konkurrencen?

Indsend et foto af en Renault Trucks T via truckersgallery.renault-trucks.com. Husk at afkrydse feltet "Jeg deltager i fotokonkurrencen for Renault Trucks T, og jeg accepterer reglerne". Dit foto bliver tilpasset, før det vises i Truckers Gallery Renault Trucks.

  • Hvornår er sidste frist for at deltage?

Konkurrencen begynder den 1. april. Du kan deltage indtil den 31. august.

  • Hvordan udvælges vinderne, og hvilke præmier kan man vinde?

De 10 bedste fotos bliver udvalgt af en jury. De 50 næste vindere udvælges ved lodtrækning. Vi udlodder 60 modeller! Se dem på: http://truckersgallery.renault-trucks.com/dotations

  • Hvad er Truckers Gallery?

Har du lyst til at dele et foto af en Renault Trucks T lastbil? I Truckers Gallery kan du dele dit foto med andre, som er interesserede i vores mærke, og du kan også se Renault Trucks lastbiler fra hele verden.

 

Held og lykke - må de bedste vinde!