Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

04.07.2017

Renault Trucks og MKR på vej til "Silk Way Rally".

Med baggrund i succesen i Marokko Desert Challenge i april deltager det tjekkiske MKR-hold nu i Silk Way Rally fra den 7. til 22. juli 2017 med tre Renault Trucks-lastbiler. Dette rally består af 14 etaper, og alle de største navne deltager i år. Rallyet starter på Den Røde Plads i Moskva, og målstregen ligger i Xi'an (udgangspunktet for den gamle kinesiske civilisation og starten på Silkevejen), og løbet krydser Rusland, Kasakhstan og Kina med en samlet strækning på 9 608 km.

Sidste år var Martin van den Brink og Pascal de Baar i deres Renault Trucks-lastbil de nærmeste konkurrenter til den vindende fører Ayrat Mardeev og pressede ham til det yderste. I år er der ingen tvivl om, at MKR-holdene starter i rallyet for at vinde førstepladsen i det afsluttende klassement.

Renault Trucks ønsker sin partner MKR et flot løb.