Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

12.02.2018

Renault Trucks lancerer Optifleet mobilapp

Optifleet kan nu bruges eksternt på mobiltelefoner eller tablets, så flådeejere kan følge deres køretøjer 24/7.

Optifleet, Renault Trucks flådestyringssoftware, er nu tilgængelig i en app.

Renault Trucks lancerer nu Optifleet mobilapp’en. Optifleet kan nu bruges eksternt på mobiltelefoner eller tablets, så flådeejere kan følge  deres køretøjer 24/7 og reagere hurtigt på eventuelle uventede begivenheder.

Den enkle grænseflade i Optifleet-app’en gør det muligt for flådeejerne at få adgang til deres køretøjer med et klik og nemt tildele chauffører nye opgaver eller tjekke og vurdere individuel kørselsadfærd og chaufførens kørselsmønster (Ecoscore). Der er tre moduler til at hjælpe transportvirksomheder med at optimere chaufførens adfærd, styre køretøjerne effektivt og kontrollere driftsomkostningerne:

- Check-modulet indeholder tekniske køretøjsoplysninger, der er særligt nyttige til reduktion af brændstofforbruget og CO2-emissioner. Dette omfatter Ecoscore-funktionen, som tjekker og analyserer kørselsmønstre og identificerer områder, hvor der med fordel kan træffes foranstaltninger for at reducere brændstofforbruget.

- Map-modulet lokaliserer køretøjer i realtid og analyserer allerede kørte ruter for at optimere tid.

- Drive-modulet indeholder oplysninger om køretider og giver mulighed for fjernadgang til data fra førerkort og fartskriver.

Med denne nye Optifleet app udvikler Renault Trucks yderligere sine løsninger for at støtte flådeejere, der ønsker at følge og nedbringe brændstofforbruget og CO2-emissioner. Takket være realtidsflådestyring kan de reagere hurtigere og øge rentabiliteten, samtidig med at deres egen kundetilfredshed øges. I praksis kan Optifleet generere besparelser på op til € 5.000 pr. år pr. køretøj. Optifleet applikationen er nu tilgængelig via App Store og Google Play. Dette kræver naturligvis abonnement på Optifleet-tjenesten.