Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

26.11.2013

RENAULT TRUCKS HAR OVERDRAGET DE FØRSTE SÆT NØGLER I EUROPA

DE FØRSTE SÆT NØGLER ER NU OVERDRAGET TIL DET FRANSKE FIRMA STAF

Mindre end seks måneder efter at Renault Trucks præsenterede det nye produktprogram i Lyon, er de første sæt nøgler nu leveret til det franske firma STAF. Det drejer sig om fire styk T High Sleeper Cab med DTI 13 motor, alle udstyret med de sidste nye funktioner for at sikre chaufførenes komfort og ikke mindst sikkerheden om bord.

Nøglerne blev overrakt til STAFs direktør Kara Mendjel på Solutrans i sidste uge, og det blev gjort af Bruno Blin, direktøren for Renault Trucks og Marc Martinez, chefen for Renault Trucks Frankrig.  ”Kara Mendjel købte de fire langdistance lastbiler uden selv at have haft mulighed for at prøvekøre en, hvilket viser et enormt tegn på tillid fra hans side” udtaler Bruno Blin. ”Kara Mendjel er en loyal kunde, som vi har et langvarigt og stærkt forhold til. Han er kompromisløs, når det kommer til kvalitet og ønsker altid det bedste for sine chauffører” understreger Bruno Blin, der er sikker på, at Renault Trucks kan imødekomme STAF’s høje forventninger.

STAF er en førende vognmand i Ile-de-France regionen ved Paris og driver en flåde på mere end 450 køretøjer, hvoraf størstedelen er Renault Trucks.