Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

11.07.2013

RENAULT TRUCKS ER KOMMET I GUINNESS REKORDBOG

BEBOERE I LYON BLEV INVITERET IND I VERDENS STØRSTE 3D GADEKUNSTVÆRK

Den 6. og 7. juli kunne beboere i Lyon få sig en helt speciel oplevelse da Renault Trucks inviterede dem ind i verdens største 3D gadekunstværk.

Som en hyldest til Renault Trucks nye produktprogram fik Lyons beboere muligheden for at beundre kunstneren François Abélanets fire gigantiske tredimensionelle kunstværker på Lyons største plads. Princippet bag kunstværkerne er at lege med perspektiv, så der opstår en 3D effekt fra forskellige vinkler. Et af disse værker dækker ikke mindre end 4.227,5 m² og har nu bragt Renault Trucks i Guinness Rekordbog med ”Den største printede optiske illusion i verden”.

Certifikatet fra Guinness Rekordbog blev overrakt til Renualt Trucks´ direktør Bruno Blin, der udtaler “Vi er yderst stolte af at kunne præsentere dette kunststykke for de mange besøgende, der mødte op.  Lyon har været hjemby for Renault Trucks siden begyndelsen, og vi ønskede derfor at Lyons beboere skulle have mulighed for at få et indblik i det nye produktprogram på en original og usædvanlig måde”