Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

09.01.2018

Professionelle erhvervsbiler til din virksomhed.

Velkommen til det professionelle team

Når vi siger Renault Trucks, tænker du sandsynligvis på vare- og lastbiler og avanceret international transport. Kom forbi en af ​​vores 21 forhandlere og du vil opdage hvordan vi arbejder med vores kvalitetskøretøjer.

René fra Renault TrucksVores kvalitetskøretøjer er præget af professionel support og 24-timers service i hele landet. Så hvis du er på udkig efter en erhvervsvare- eller lastbil, skal du ikke tøve med at komme forbi din nærmeste Renault Trucks forhandler. Vi er eksperter inden for transport.

1. Vi kender spillereglerne

Vi tilbyder førsteklasses transportmidler og hjælper din forretning med præcis det køretøj, du har brug for, for at kunne køre optimalt. Vi er eksperter og kender transportsektoren, også inden for lovgivningen. Lad os lede dig sikkert gennem junglen af ​​bæredygtighed, sikkerhed og trafiklovgivning, som kan påvirke dig i dit daglige arbejde.

2. Vores folk er klar til dig 24/7

Når du tilhører vores team, kan du altid regne med vores support. Non-stop. Lige meget hvor du befinder dig, og uanset tidspunkt, kan du tilkalde hjælp med et enkelt telefonopkald på dit lokale sprog. Hvis du får brug for assistance, vil du blive hjulpet af vores teknikere, som ikke kun kender bilerne, men også forstår vigtigheden af at ​​dit firma har køretøjer, der  ikke må stå stille.  http://www.renault-trucks.dk/renault-trucks-247

3. Vi har den rigtige spiller til dig

Vores Renault Trucks sortiment omfatter mange fleksible erhvervskøretøjer, egnet til mange forskellige transportformer. Vi ved, hvilket køretøj der er mest effektivt til netop dine arbejdsopgaver. Fra finansiering til service- og reparationsaftaler, der er skræddersyet efter dit behov. Hvad venter du på? Ring til os eller kom forbi. Vi er altid tæt på og tilgængelige

Find din nærmeste Renault Trucks forhandler her