Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

17.12.2018

Renault Trucks D og D Wide

Brændstofbesparelser på op til 7%

Renault Trucks præsenterer nu 2019 versionen af Renault Trucks D og D Wide distributionsserien. De nye versioner har forbedret aerodynamik og chaufførkomfort samt nye Euro 6 Step D-motorer. Kombinationen af dette nye udstyr og forbedringerne af motoren, giver brændstofbesparelser på op til 7 % sammenlignet med forrige generation.

Euro 6 Step D-motorer
DTI 5-, DTI 8- og DTI 11-motorer overholder allerede Euro 6 Step D-forordningen, der træder i kraft 1. september 2019. Renault Trucks D- og D Wide-motorerne er blevet opdateret og omfatter nu en ny generation af partikelfiltre.

DTI 5- og DTI 8-motorerne er blevet monteret med ny motorsoftware. Det fulde udvalg af tilbehør er også blevet videreudviklet, hvilket blandt andet betyder, at Renault Trucks D og D Wide har et nyt oliekølesystem og en low-flow vandpumpe.

Optimeret aerodynamik
Det arbejde, der for nylig er udført af Renault Trucks på Urban Lab 2-lastbilen, har vist, at optimering af aerodynamikken er et af de vigtigste tiltag til reduktion af både brændstofforbrug og CO2-emissioner, især ved kørsel i bymæssige miljøer omkring storbyer.

For at forbedre luftstrømmen og derved reducere brændstofforbruget markant, er aerodynamikken for Renault Trucks D og D Wide blevet optimeret. I 2019-versionen er de blevet udstyret med nye laterale spoilere samt en ny, justerbar spoiler på taget, som kan tilpasses alle typer opbygninger, takket være de 12 indstillingsmuligheder.

Sikkerhed og kørselskomfort
Renault Trucks D og D Wide er nu udstyret med nye chaufførhjælpesystemer, der giver øget sikkerhed og kørselskomfort. Den intelligente fartpilot (ACC) opretholder automatisk en minimumsafstand til det forankørende køretøj, når der køres i tung trafik, hvilket også letter chaufførens kørsel. Den justerbare fartbegrænser (ASL) er også en indbygget funktion. Betjeningselementer til begge systemer er anbragt, så de er let tilgængelige for chaufføren, hvilket giver en mere sikker og effektiv kørsel.

Kombinationen af disse forbedringer og nyt udstyr gør det muligt at opnå en brændstofbesparelse på 7 % sammenlignet med forrige generation.
Renault Trucks D og D Wide 2019 kan allerede nu bestilles. De er biodiesel-kompatible (op til 100 %) og fås også i en CNG-version.