Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

28.11.2016

Renault T 380 6x2 til Brejnholts Tømmerhandel A/S i Aarhus

Leveret 22. november 2016

Brejnholts Tømmerhandel A/S fik tirsdag den 22. november leveret en ny Renault T 380 med lad og kran. Den skal benyttes til levering af byggematerialer.

Renault lastvognen er leveret med 380 hk motor, 11-liters motor, 9 tons foraksel, 3. aksel er hæve/styrbar, Optidriver automatgearkasse, Optibrake motorbremse, sikkerhedspakke, aircondition, navigation/bakkamera samt luftaffjedret førerhus. Derudover er bilen udstyret med brændstofpakke med optimeret gearskifteprogram, til og frakobling af kompressor, automatisk stop af motoren og Renault Trucks flådestyring Optifleet.

Brejnholts Tømmerhandel skal benytte bilen til levering af solgte byggematerialer tilbyggepladser og private kunder. Derfor er der lagt meget vægt på opbygningen af bilen. Bilen er opbygget med en HIAB XS 244EP-5 HIDUO kran med 7,5 m lad opbygget efter kundens ønsker. Alt stål er galvaniseret for lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Kran og opbygning er leveret af SAWO, Holstebro. Bilen er leveret af salgsansvarlig Jens Madsen fra Renault Trucks hos Volvo Truck Center i Viborg.