Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

28.08.2014

NY SÆLGER HOS RENAULT TRUCKS

Renault Trucks salgsteam styrkes

Pr. 1. september starter Søren Duedal Jensen hos Volvo Group Trucks Danmark og skal, under ledelse af Sales Manager Claus Rieland, varetage salget af Renault Trucks varevogne og lastvogne under 16 t.

Med base hos Autohuset Vestergaard i både Kolding og Odense skal Søren Duedal Jensen varetage salget i trekantsområdet samt på Fyn, hvor han i øvrigt bor med sin familie.

Søren Duedal Jensen har en bred baggrund i transportbranchen, hvor han har arbejdet med både dæk, lastvogne og varevogne, og blev i sine helt unge dage uddannet lastbilmekaniker.

”Jeg glæder mig til de nye udfordringer i min nye stilling” siger Søren Duedal Jensen og forstætter: ”Jeg ser frem til at arbejde i en stærk organisation og glæder mig til at se endnu flere Renault Trucks distributionsbiler på vejene i den kommende tid!”