Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


29.11.2016

Ny Renault Master og Trailer til Fredensborg Vognmandsforretning ApS

Endnu en ny Renault Master box/lift vogn

Fredensborg Vognmandsforretning ApS i Fredensborg fik fredag den 25. november  leveret en ny Renault Master 170.35 chassis, bygget op med 8 pallers volumenkasse fra Danlad A/S. Det indvendige højdemål er på hele 2,45 m. Bilen er udstyret med 7” navigation med DAB radio og bakkamera. Hertil er en 3-akslet Humbaur volumentrailer med fuld bagklap til flytteopgaver.

Dennis Petersen meddelte fredag morgen, at det nye vogntog ville blive afhentet mandag eftermiddag. Men samme formiddag kontaktede Dennis Petersen igen Renault Trucks, da han havde fået en opgave, der krævede den store trailer. Derfor blev det flotte vogntog leveret allerede fredag kl. 10.30 og blev straks taget i brug.

Dennis Petersen fra Fredensborg Vognmandsforretning ApS har tegnet en Renault Excellence servicekontrakt på bilen, hvilket inkluderer dækning af vinduesviskerne, pæreskift, 24/7 nødservice samt Renault Trucks nye dækning af stenslag og rudeskift. Renault Master og trailer er leaset gennem Renault Trucks Financial Service af Peter Søndergaard.

Fredensborg Vognmandsforretning ApS er startet i 1990 og ledes i dag af Dennis Petersen. Firmaet råder over syv varevogne i forskellige størrelser og med denne nye Renault Master er de oppe på fire Renault Master, som alle er med fuld servicekontrakt og er leaset gennem Renault Trucks Financial Service.