Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


24.02.2015

NORBERT DENTRESSANGLE INVESTERER I 530 RENAULT TRUCKS T

HISTORISK PARTNERSKAB

Renault Trucks har udleveret Norbert Dentressangle nøglerne til de 100 første af de 530 bestilte køretøjer, som er certificeret "Garanteret fransk oprindelse". Efter en test under reelle driftsbetingelser blev den førende europæiske virksomhed inden for transport og logistik interesset i køretøjernes tekniske fortrin og franske fabrikation og DTI Euro 6-motorernes miljøpræstationer. Virksomheden valgte Renault Trucks D og Renault Trucks T, som er kåret til årets internationale lastbil 2015.

Norbert Dentressangle er den førende europæiske virksomhed inden for transport og logistik og driver den største lastvognpark for i Europa. Virksomheden anskaffer 530 køretøjer fra den nye modelserie til flere af sine europæiske datterselskaber. Det er fortrinsvis køretøjer i modelserie T til regional, national og international transport. Købet omfatter desuden omkring 100 køretøjer i modelserie D til distributionsopgaver.

Efter at have testet Renault Trucks T, årets internationale lastbil 2015, under reelle driftsbetingelser i nogle måneder var Norbert Dentressangle overbevist om køretøjets fortrin. Norbert Dentressangle lægger desuden vægt på at støtte fransk industriaktivitet og har valg køretøjer, som er certificeret "Garanteret fransk oprindelse", den eneste certificeringsmærkning for et produkts franske oprindelse. Ved nøgleoverdragelsen i Renault Trucks hovedsæde i Saint-Priest (departement 69) forklarede Norbert Dentressangles direktionsformand, Hervé Montjotin, sit valg: "Leveringen af den nye modelserie Renault Trucks Euro 6 giver mig anledning til at fremhæve, at Norbert Dentressangle fortsat investerer i sit historiske transporterhverv. Valget af lastbil har stor betydning, fordi det klart viser vores engagement om kvalitet over for vores kunder, om komfort og sikkerhed over for vores chauffører og endelig om miljøansvarlighed med energibesparende og renere motorer. Ydermere er vi stolte af at bidrage til udbredelsen i hele Europa af et industriprodukt med "Garanteret fransk oprindelse" produceret i vores historiske region."

Renault Trucks formand, Bruno Blin, tilføjede: "Det glæder mig, at Norbert Dentressangle, en fransk virksomhed med international rækkevidde, anerkender fortrinene ved Renault Trucks T, der er kåret til årets internationale lastbil 2015, og støtter fransk produktion. Vores lastbiler produceres udelukkende i Frankrig på fabrikkerne i Blainville-sur-Orne, Bourg-en-Bresse og Lyon."