Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

04.06.2014

MAXISPACE CAB TIL LANGDISTANCESERIEN

Renault Trucks tilbyder nu Maxispace Cab med endnu mere plads i førerhuset i T-serien.

T-seriens High Sleeper Cab, som Renault Trucks introducerede i juni måned 2013, er med sine 2,5 meter bagest i førerhuset og fladt gulv uden motortunnel et sikkert valg til langdistancechauffører der ønsker komfort om bord. Men for chauffører, der ønsker yderligere komfort, tilbyder Renault Trucks nu en Maxispace Cab, som tilbyder ekstra opbevaringsplads og komfort om bord.

Med fladt gulv, 2,5 meter bagest i førerhuset og med en ståhøjde på over 2 meter i førerhuset er Renault Trucks High Sleeper Cab ideel til langdistancetransport. Men til chauffører der ønsker endnu mere opbevaring og komfort, tilbyder Maxispace Cab tre nye egenskaber.

Først og fremmest tilbyder Maxispace Cab i stedet for overkøjen tre 36 cm høje opbevaringsrum i aluminium, der afskærmes med gardin.

Ydermere er der nu et bord på 81 x 60 cm, der kommer frem ved tryk på en knap. Det kan foldes op mod førerhusets bagvæg for opbevaring efter brug og indeholder rumopdelt antivibrationsopbevaringsplads. Den ekstra opbevaringsplads indeholder i øvrigt både tallerkener og bestik til to personer.

Slutteligt er der også ekstra opbevaringsplads i en skuffe under førersædet, og med disse tre nye funktioner imødekommer Maxispace Cab chaufføren, der prioriterer komfort om bord.