Nyheder


 

15.11.2016

Dynamisk og teknisk stærk Renault Trucks sælger

Volvo Truck Center i Taastrup søger dygtig lastvognssælger

Til Volvo Truck Center i Taastrup søger vi en dygtig lastvognssælger til at udbygge vores position.Vi har brug for en person, som selvstændigt og målrettet kan sælge Renault Trucks lastvogne, ogdedikeret arbejde med opgaven på en positiv og konstruktiv måde.

Du skal være i stand til at arbejde med hele området på BtB markedet og have kendskab til teknisk salg og relations salg. Du skal have indsigt i primært lastvognsbranchen, alternativt beslægtede brancher som f.eks.maskin/landbrugsmaskine- branchen eller andre transportområder.

Da stillingen er nyoprettet, skal du fra starten være med til at identificere kunder og sikre processen lige fra salget, over opbygningen til efterfølgende service til kunderne i samarbejde medservicemarkedsorganisationen. Du skal have erfaring med kalkulation og specificering af produkterne, herunder også kendskab til opbygger branchen, således at du er i stand til at levere et komplet produkt til kunden.

Vi forventer, at du har en professionel udadvendt tilgang til kollegaer og kunder, således, at du pårelationsskabende og tillidvækkende vis kan opbygge, vedligeholde og udvikle egen kundeportefølje. Du har også en metodisk og analytisk tilgang til opgaven og slipper ikke opgaverne, før de er løst.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et uformelt miljø med mulighed for videreudvikling, ansvar og indflydelse. Dine kollegaer har en høj anciennitet og er eksperter inden for deres felt. Vi har gode personalevilkår inkl. fuld IT pakke, firmabil, sundhedsforsikring samt uddannelses- og udviklingsmuligheder i en international koncern.

Så brænder du for – og er du dygtig til - at sælge lastvogne så send din ansøgning og CV mærket”Renault sælger Taastrup” via mail hr2@volvo.com senest den 4. december, så du kan starte hos ossenest 1. februar 2017. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Salgschef Claus Rieland på telefon 29 81 18 20.

(Undefined constant : MOBILE_A_VOIR_AUSSI)