Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

18.02.2014

FOKUS PÅ CHAUFFØRENS SIKKERHED

Fire løsninger for at beskytte chaufføren

For at bekæmpe tyveri af gods, som i visse tilfælde desværre også indebærer fysisk vold, tilbyder Renault Trucks nu fire løsninger for at beskytte chaufføren.

Da fragtgods er værdifuldt og ofte let omsætteligt, må chauffører indse, at deres job ikke altid er helt risikofrit. Derfor tilbyder Renault Trucks fire løsninger, der imødekommer chaufførernes behov for beskyttelse, når de opholder sig i deres lastbil.

Multifunktionsalarm

Hvis nogen forsøger at bryde ind i førerhuset, eller hvis dette forsøges tippet eller bugseret, udløses en multifunktionsalarm. Denne alarm, en sirene på 90dB, der kan udløses op til 10 gange i 30 sekunder ad gangen, kan også tilknyttes traileren og derved forhindre ethvert forsøg på indbrud i lastvognen.

Alarmknap

En anden sikkerhedsforanstaltning er alarmknappen, der kan udløses fra førerkabinen, hvis chaufførren føler fare. Et tryk på alarmknappen udløser sirenen samt aktiverer lygterne for at få visuel opmærksomhed også.

Ekstra dørlås

En ekstra dørlås sikrer at chaufføren kan føle sig tryg, i hviletiden. Denne fastgør døren til indstigningsgrebet og gør det dermed umuligt at åbne døren udefra.

Gasdetektor

Slutteligt tilbyder Renault Trucks en gasdetektor, da angreb med gas mod chauffører desværre bliver mere og mere udbredt. Gasdetektoren tilsluttes til 12V/24V-udtaget og advarer hvis den registrerer gas i kabinen.