Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

24.06.2014

FIRE PÅ STRIBE TIL ANNEBERG TRANSPORT A/S

Anneberg Transport A/S fik i midten af juni leveret fire Renault T Sleeper Cab T4x2 trækkere.

FIRE PÅ STRIBE TIL ANNEBERG TRANSPORT A/S

De fire trækkere er leveret med 430hk, DTI 11 motor, Opti-shift automatgearkasse, Opti-brake motorbremse, Sleeper Cab førerhus, ADR-pakke og 4-punkts luftaffjedret førerhus. Bilerne er vægtoptimeret og udstyret med alu-fælge, aluminiumsgalge, aluminiumsbrændstof- og lufttanke.

Anneberg Transport har selv stået for opbygningen af bilerne, der er blevet udstyret med kompressor til tankvognskørsel og alkolåse, brandslukningsudstyr, fjernsyn og flådestyringssystem.

Anneberg Transport blev etableret i 1925 og har i dag omkring 255 ansatte, og som mange andre danske firmaer har Anneberg stor fokus på at holde omkostningerne på vognparken nede. Anneberg Transport købte deres første Renault tilbage i 2001 og Sven Anneberg har udtalt, at det primært er den gode brændstoføkonomi, der gør, at han køber Renault.

De fire Renault T430 skal køre i Tyskland og betjene Anneberg Transports tyske kunder, og Sven har glædet sig til at kunne tage de nye biler i brug. 

Bilerne er solgt og leveret af Sales Manager Brian Jensen, Renault Trucks Danmark i samarbejde med Skifter Lastbil A/S i Herning.