Nyheder


 

15.11.2016

Erfaren sælger: Renault Trucks varevogne

Til Volvo Truck Center Aalborg har vi brug for en dedikeret medarbejder, som går til opgaverne på en positiv og konstruktiv måde, og som selvstændigt og målrettet kan sælge Renault Trucks varevogne.

Stillingen er nyoprettet, og markedet er uudforsket for Renault Trucks varevogne og lette lastvogne. Du skal derfor have erfaring fra autobranchen og være i stand til, at arbejde med hele området på BtBmarkedet.

Vi forventer, at du har en professionel udadvendt tilgang til kunder således, at du på relationskabende og tillidsvækkende vis kan opbygge, vedligeholde og udvikle din egen kundeportefølje. Du har fokus på, at kunden er i centrum og at opgaverne ikke slippes, før de er løst.Succeskriteriet er, at du er nysgerrig, byder ind og som teamplayer bidrager aktivt i udviklingen af nye tiltag. Og så er tydelig kommunikation og en rigtig god forretningsforståelse et must!

Vi tilbyder en arbejdsplads i et uformelt miljø med mulighed for videreudvikling, ansvar og indflydelse. Dine kollegaer har en høj anciennitet og er eksperter inden for deres felt. Vi har gode personalevilkår inkl. fuld IT pakke, firmabil, sundhedsforsikring samt uddannelses- og udviklingsmuligheder i en international koncern.

Så brænder du for – og er du dygtig til - at sælge varevogne og lette lastvogne så send din ansøgning og CV mærket ”Renault sælger Aalborg” via mail hr2@volvo.com senest den 4. december, så du kan starte hos os senest 1. februar 2017.

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte salgschef Claus Rieland på telefon 29 81 18 20.