Det professionelle netværk fra Renault Trucks holder også åbent under COVID-19-krisen. At holde dig kørende er 1. prioritet. Vi tager naturligvis alle nødvendige sikkerheds- og sundhedsforanstaltninger for at mindske smittefaren for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Nyheder


 

03.07.2013

DEN SIDSTE MAGNUM

EN 23-ÅRIG LANG EPOKE SLUT

De to sidste Magnum er rullet af produktionsbåndet, og dermed er en 23-årig lang epoke slut.

Kort tid efter Renault Trucks præsenterede det helt nye produktprogram i Lyon, skrives den sidste side i historiebogen om Renault Trucks´ Magnum lastbil.
For 23 år siden rullede den første AE – forgængeren til Magnum - af samlebåndet og revolutionerede lastbilindustrien med sit flade gulv. Den 26. juni 2013, kun uger efter lanceringen af Renault Trucks helt nye produktprogram, er de sidste to Magnum blevet produceret og har forladt samlebåndet.
Den ene af de to Magnum blev overleveret til den franske vognmand Robert Chabbert mens det sidste sæt nøgler nu skal overleveres til ”Berliet Foundation Conservatory” hvor den, sammen med en lang række andre køretøjer bliver en del af historien, der startede i 1894, da Marius Berliet fremstillede sit første køretøj.

Et kort tilbageblik:

1979     
Renault Trucks påbegynder udviklingen af en lastvogn med chaufføren for øje.

1990       
Den revolutionære Renault AE blev født med et førerhus, der målte 1,87 meter i højden og havde fladt gulv.

1991       
Udnævnt til “Årets lastbil”.

1997       
Nyt interiør, der gav endnu bedre komfort til chaufføren.

2006       
Euro 5 standard. 

2008       
Førerhuset blev højere og opbevarelsesmulighederne større.  

2011       
En ”limited edition - Magnum Legend” blev lanceret, bestående af 99 nummererede lastvogne i sorte og hvide farver som sin forgænger AE.